Coaching &Zo

Over Coaching

Wie leeft komt uitdagingen/problemen tegen. De ene (uitdaging) nemen we graag en met gemak aan en de andere (problemen) willen we het liefst aan ons voorbij laten gaan. Toch is het juist die laatste die leidt tot grote groei van ons bewustzijn. Soms is dit een kwestie van anders communiceren, een ander gezichtspunt innemen. Bepaalde oordelen of oude patronen loslaten, verwerken.

Mijn Passie

Er is dus werk aan de winkel (ver-werken) en dat hoeft niemand alleen te doen. Het is mijn passie te inspireren, begeleiden en coachen. Van zowel volwassenen als kinderen op het pad van persoonlijke groei. Het vinden van oplossingen en heling, het licht laten schijnen op dátgene wat je weerhoud jouw pad en je hart te volgen en weer in je kracht te gaan staan.

Of het nu gaat om een eenmalig gesprek of een serie van gesprekken, het is allemaal mogelijk. Samen zullen we kijken wat het beste voor je is en wat er bij je past.

Een helder doel, een heldere toekomst en een helder beeld kortom een helder pad. Je eigen, unieke pad wel te verstaan dat je zelf uitzet en beloopt. Zodat je kunt thuiskomen, thuiskomen bij jezelf!

Mag ik een stukje met je meelopen?

Plan je afspraak
Prijs per sessie € 125,-

Ik was bij mijn moeder en daar gebeurde iets wonderlijks.
We hadden het over psychologen en dat ze daar niet veel aan had gehad.
Maar er was één iemand die veel voor haar had betekend en dat was de vrouw waar ik altijd naar toe ging met de paarse muur die naar haar had geluisterd en haar begrensde. Dat je erg aardig voor haar was en luisterde.
Mijn mond viel open van verbazing.
Jij zei toen al tegen mij:  het kwartje valt nog niet. Nou Regina het is dus gevallen. 
Mooi om dat van haar te horen en voor jou een enorm compliment. Je bent een engel ? op aarde.
Zo blij met je? 
.

Het was een indrukwekkende sessie en het ontroerde me, een heel bijzondere middag.
Het voelde goed en veilig bij jou.

K. vWijk

Het gaat langzaam beter! Ben zo blij!!! De 1e nacht kon ik in het geheel niet in slaap komen en viel ik tegen half 3 in slaap. Toch nog 4 uur geslapen daarna.

Volgende nacht 4 1/2 uur slaap, de nacht daarop wel vaak wakker, maar toch 5 uur geslapen. De nacht daarna 5 1/2 uur.
afgelopen nacht zelfs 6 uur geslapen en maar 1 of 2 x wakker geweest!! Voel me steeds weer stukje krachtiger. Dankdankdank!

Yvonne

Allereerst wil ik u hartelijk bedanken voor de twee toch wel geweldige sessies voor mijn angst en fobie voor bloed.

Na mijn laatste sessie ben ik ten rade gegaan bij mijn moeder, gezien mijn onderbewustzijn mij de microscoop, lange donkere hal en een klein meisje welke alleen en bang was had laten zien. Mijn moeder heeft mij toen ik 2,5 a 3 jaar oud in het oogziekenhuis alleen moeten achter laten vanwege testen die zij bij mij moesten uitvoeren vanwege een infectie aan mijn oog. Zij heeft zelf niet meegekregen wat de onderzoeken toen inhielden gezien zij hier niet bij aanwezig mocht zijn en mij dus achter moest laten om mij vervolgens een halve dag later weer op te mogen halen. Dat ziekenhuis is dus laagbouw met een hele lange hal, ik ga er van uit dat die microscoop dan ook duid op de onderzoeken die zij bij mij gedaan hebben en dat kleine meisje alleen in de lange hal was ik.
Nu nog de proef op de som, ik moet binnen kort mijn inentingen halen voor onze vakantie reis, hier zag ik erg tegenop maar kan je zeggen dat ik hier nu niet meer tegenop zie en ik deze dan ook volgende week wil gaan inplannen.  Het is zo bijzonder dat we dit hebben kunnen achter halen en dat ik dus een trauma/ fobie door dat voorval had opgelopen! Dankjewel!!!

Wanda van Rest

Ik ben in contact gekomen met Regina via de Puur-Anders Beurs. Via de training Zen-tuitie heb ik onder andere geleerd om mij af te sluiten van de energie van de mensen om mij heen. Op een andere avond hebben we leren communiceren met de engelen. Dit was een hele bijzondere avond met zoveel energie en blijheid. Heerlijk!

Toen ik mijzelf van de zomer ‘tegenkwam’ heb ik opnieuw contact gezocht met Regina. Tijdens de coachingsgesprekken heeft zij tips gegeven en geholpen hoe ik het beste met bepaalde situaties om kon gaan. Naast de coachingsgesprekken heb ik ook een hypnosesessie gehad. In mijn geval nam Regina mij vanuit het heden mee naar mijn geboorte en weer terug naar het heden.

Alle ‘onbewuste’ blokkades werden op deze manier opgeruimd. Wat een bijzondere ervaring. Twee weken na de hypnosesessie kreeg ik van een collega te horen dat ik iets bevrijdends over mij heen had. Ik straalde weer. Ik was het helemaal met haar eens; ik voel me heel krachtig en voel me blij en opgeruimd. Nog steeds!
Regina ontzettend bedankt. Je doet iets heel bijzonders!

Carla Straver

Een beetje sceptisch, maar erg nieuwsgierig en vol verwachtingen kwam ik bij Zen &Zo terecht. Binnen 10 minuten was mijn nieuwsgierigheid gegroeid en werden mijn verwachtingen overtroffen! Zonder dat ik met echt een probleem zat, voel ik me alsof er dingen zijn opgelost. Een erg bijzondere ervaring die naar mijn idee iedereen een keer zou moeten beleven.

Regina kijkt naar wie je bent, wat je nodig hebt maar vooral naar op welke manier je die nodig hebt. Ze past haar programma aan je wensen aan en kan snel schakelen als er behoefte is aan iets anders. Regina heeft eerder door waar je behoefte aan hebt dan jijzelf… Fantastisch!

Petra

Wat ben jij een bijzonder mens. Je hebt me heel erg veel geleerd over hoogsensitiviteit en over mijzelf. Ik heb een burn-out gehad, maar ik wist niet goed waardoor dat kwam en hoe ik het in de toekomst kon voorkomen. Jij begreep me en hielp me om mijn trauma te verwerken en je legde mij uit dat ik hoogsensitiviteit een gave is, maar je er wel mee om moet leren gaan.

In twee maanden ontwikkelde ik me tot een heel nieuw mens en bloeide ik weer helemaal op tot de leuke jonge vrouw die ik hoor te zijn. Ik ben je heel erg dankbaar voor je geduld en de herkenning die ik bij je vond. Je bent een topper!

 

Janneke

Ik wil je erg bedanken voor een deel van mijn transformatie. Ik heb zoveel geleerd sinds ik de intuïtieve ontwikkeling en daarna de Reiki heb gedaan bij je.

Het is echt een jaar van fantastische gebeurtenissen. I’m loving my life even more every day!

M. Ling

Het was een bijzondere ervaring vandaag en soms schieten woorden tekort om de gevoelens en gedachtes over die ervaring te uiten! Heel af en toe schrijf ik een gedicht, en zojuist heb ik er weer een geschreven en ik wil je graag op deze manier bedanken!

Een vlinder, dartelend in de morgenzon,
Zo fragiel en tegelijk zo gracieus.
Bonte fladderaar dansend op de wind,
Schitterend in de ochtendgloren,
Vliegt de dag tegemoet zonder zorgen

Ive Defaix

Ik heb de warmte en geloof in me zelf vandaag al positief gevoeld. Nu is het tijd om de mooie stappen die ik al maakte verder uit te breiden. Ik ben je heel dankbaar dat jij mij hierin hebt kunnen helpen.

Laura Holtman

Hai Regina. Het gaat goed met me! Niet meer gedronken!!
Ik heb het nu omgezet in mijn handelen en een nieuwe invulling aan mijn leven geven na ruim 8 jaar drankprobleem. Ik kleur, zwem en kijk feelgood films.
Blij dat je me hebt geholpen. Dank je!
Ik voel mezelf stukken beter dan een tijd terug. Heerlijk! Liefs,

Kim

Je hebt zoveel gedaan voor ons en dat helpt ons er op het moment doorheen. Wij komen er dankzij je lessen wel!

Philip

Heel erg bedankt voor alles wat je voor mij en vooral mijn gezin hebt gedaan.

Alexander

Ik heb genoten van de stiltewandeling, het was een heel bijzondere ervaring. Nooit eerder heb ik zo gekeken, geluisterd en genoten van de natuur. Ik ontspan nooit, nu dus wel… helemaal! Gatver, ik hoor een auto! Dat gevoel zit nog in mijn hoofd. Ik vond het een feest met je mee te lopen.

Renée

Een behandeling bij Regina is elke keer weer bijzonder. Van tevoren weet ik nooit hoe een gesprek zal verlopen en welke onderwerpen we onderweg tegenkomen. Regina gaf me inzichten mee tijdens de gesprekken die ik op dat moment nodig had en die mij ondersteunden.

Nog meer kon ik genieten van de energetische behandelingen aansluitend op de gesprekken. Ik voelde me daarna steeds weer heel erg krachtig en ontzettend energiek. Het heeft mij geholpen om me weer sterk en goed te voelen.

S.R.

Zes weken Zentuïtie, wat een bijzondere ervaring! Al een klein beetje bekend met de term energie, ben ik mijn zoektocht in februari begonnen met deze training. Vanaf het eerste moment dat ik de ruimte van Zen &Zo betrad, was de energie voelbaar en waande ik me in een veilige en liefdevolle setting. Een ruimte waarin alles er mag zijn en er geen oordeel is, een ruimte die me in het moment diep ontroerde.

Van daaruit kon en mocht eenieder ervaren wat in eigen kracht en in eigen tempo werd aangeraakt. Elke week was het weer een “feestje” om na een drukke werkdag richting Poeldijk te rijden en daar de dag, met alle opgenomen energieën van me af te laten glijden. Het heeft me prachtige inzichten opgeleverd, me dichter bij mezelf gebracht en me een diep respect en vertrouwen gebracht voor dat wat voor het oog niet altijd zichtbaar is. Het heeft me nieuwsgierig gemaakt naar zoveel meer….

Regina heb ik ervaren als een enorm warm en liefdevol mens die met haar kennis, ervaring en prachtige gave, geeft en leert vanuit de meest zuivere intentie. De intentie om ieder mens een stukje te mogen begeleiden op zijn of haar pad. Het heeft me af en toe heel stil gemaakt….

Roos van den Bos

Regina, wat een bijzondere vrouw…

Ik, die stoere zelfverzekerde vrouw, die alles aankon. Het leven met twee kinderen waarvan één verstandelijk beperkt en een huwelijk waarin ik gekleineerd werd en waar ik alleen stond. Een pijnlijke scheiding. In het begin bloeide ik op. Maar na een tijd sloeg het om. Niks lukte meer, ik voelde me waardeloos en had weinig zelfvertrouwen.

Vele therapieën volgden, ik wilde graag veranderen, maar niets hielp. Toen kwam ik bij Regina voor coaching/counseling. Eerst ging ik via een Zen-sessie terug naar mijn verleden. Veel pijnlijke momenten kwamen boven. Na 3 afspraken blokkeerde ik en besloot Regina hypnose te doen, dat heb ik geweten! Wat een openbaring.

Ik dacht dat ik niet meer kon huilen, maar gejankt heb ik op dat strand! Ik voelde me steeds beter, ik durfde voor mezelf op te komen, mijn mening was belangrijk. Ik vertelde mensen die mij gekwetst hadden op een liefdevolle manier wat dat met mij gedaan had. Ik kan mezelf weer zijn, echt mezelf! Ik ben weer dat gevoelsmens, ik kan weer huilen, lachen, aanraken, praten.

Alles ging in een stroomversnelling en doordat ik zo mezelf kan zijn, gebeuren er zoveel mooie dingen, ik kreeg inzichten, er kwamen mooie mensen op mijn pad, bij wie ik mezelf mocht en kon zijn. Elke dag verbaas ik me weer over alle mooie dingen die me overkomen en hoe makkelijk het gaat.
Ik leef weer, dank je lieve Regina voor al je hulp.

Monique

Afgelopen donderdag heb ik een hele warme, fijne Zen-inzichtvolle avond mogen beleven met ter afsluiting een heerlijke healing.

Mooie handvatten aangereikt gekregen waar ik mee verder kan. Weer thuis kan komen bij mijzelf. Dank je lieve Regina, ik hoop dat meerdere open voor staan voor dit mooie Zen-inzichtconsult.♡♡♡

Ellen van der Burg