Coaching &Zo

Over Coaching

Wie leeft komt uitdagingen/problemen tegen. De ene (uitdaging) nemen we graag en met gemak aan en de andere (problemen) willen we het liefst aan ons voorbij laten gaan. Toch is het juist die laatste die leidt tot grote groei van ons bewustzijn. Soms is dit een kwestie van anders communiceren, een ander gezichtspunt innemen. Bepaalde oordelen of oude patronen loslaten, verwerken.

Mijn Passie

Er is dus werk aan de winkel (ver-werken) en dat hoeft niemand alleen te doen. Het is mijn passie te inspireren, begeleiden en coachen. Van zowel volwassenen als kinderen op het pad van persoonlijke groei. Het vinden van oplossingen en heling, het licht laten schijnen op dátgene wat je weerhoud jouw pad en je hart te volgen en weer in je kracht te gaan staan.

Of het nu gaat om een eenmalig gesprek of een serie van gesprekken, het is allemaal mogelijk. Samen zullen we kijken wat het beste voor je is en wat er bij je past.

Een helder doel, een heldere toekomst en een helder beeld kortom een helder pad. Je eigen, unieke pad wel te verstaan dat je zelf uitzet en beloopt. Zodat je kunt thuiskomen, thuiskomen bij jezelf!

Mag ik een stukje met je meelopen?

Plan je afspraak
Prijs per sessie € 125,-

Activiteiten