De energie van verandering is deze maand heel duidelijk zicht- en voelbaar voor velen. Wat een heftigheid, we worden erg uitgedaagd om te gaan of blijven staan. Staan in onszelf, staan voor onze waarheid en staan voor en vanuit zachtheid en liefde. Alleen wordt dat nog weleens misverstaan, zachtheid en liefde kan juist NEE betekenen. De Nee tegen de ander kan Ja zijn voor jezelf!

Soms lastig als je gewend bent geweest veel mee te bewegen met anderen. Als je graag geeft .. en vergeet ook aan jezelf te geven of te ontvangen. Deze energie van de laatste weken heeft bepaalde zaken juist door de woeligheid helder gemaakt. Want uit de mist kan zomaar ‘opeens’ de oplossing er zijn; je volgende stap  duidelijk of dat waarmee je nog aan de slag wilt.
Wees vooral LIEF voor jezelf! Lief als je onrust ervaart, paniek voelt of overweldigd wordt door .. wat dan ook. Laat er zachtheid naartoe bewegen, je mag alles voelen, kijk ernaar, onderzoek het eventueel maar je hoeft er niet altijd wat mee. Centreer in jezelf, adem in… adem uit  en VOEL waar je (voor) staat, Voel waar je voor gaat … zodat jij kan VOELEN wie je bent.
En zo kom je weer uit bij rust .. als een enorme golf van opluchting, een diepgaand gevoel van verstilling. Weer een nieuw stuk ruimte, weer een nieuw stuk in jou geheeld en geopend.
Heb het lief, Heb jezelf lief!

Liefs
Regina