Mijn naam is Regina Smeenk.

Lifecoach, trainer, energetisch- en hypnotherapeut & Reiki Master

Als tiener was ik me al bewust dat er veel meer om ons heen is dan je zo op ’t oog zou zeggen. Aura’s en energieën voelen en van nature magnetiseren, mijn eigen hoge gevoeligheid voor anderen speelde me al parten. Niet dat ik enig idee had wat het was, laat staan dat ik het kon benoemen.

Maar niet alleen ben ik erg gevoelig voor de mensen om me heen en hun stemmingen dat werkt andersom ook. Een, voor mij heel bijzondere, leraar vertelde me eens dat hij alleen maar de klas in hoefde te lopen om te weten hoe mijn bui was. Was ik vrolijk was de klas uitgelaten soms zelf onhandelbaar. Was ik verdrietig of depressief, dan was de klas stil en bedrukt. Jaren later heb ik die woorden pas écht begrepen.

Door alle hobbels en bobbels op mijn eigen weg heb ik uiteindelijk besloten uit te zoeken waar het om gaat in mijn leven. Wat is belangrijk, waarom ben ik hier? Waarom liep ik steeds tegen dezelfde blokkades op, tegen dezelfde mensen en situaties aan die voor mij niet goed waren. En dat bewustwordingsproces is nu ruim 18 jaar geleden begonnen.

Ondanks dat het niet altijd gemakkelijk was eerlijk naar mezelf te kijken (en dat heus ook niet altijd lukt) is het een cadeautje geworden, een cadeautje van begin tot eind om uit te vinden wat goed voelt. Mijn passie (is) te ontmoeten!
Een passie die ik nu met veel liefde inzet om anderen te helpen. Te helpen op hun pad van bewustwording én persoonlijke groei! Ik werk intuïtief vanuit een holistische visie. En zo heb ik mijn spiritualiteit, intuïtie en uiteindelijk mijzelf hervonden.