Edelstenen therapie

DE HEILZAME WERKING VAN KRISTALTHERAPIE

Kristalbehandelingen brengen het energieveld van het lichaam in balans en harmoniseren de werking van de chakra’s, om zo het algehele gevoel van welzijn te bevorderen en het zelfgenezend vermogen van het lichaam op gang te brengen. Kristallen die rond het lichaam geplaatst worden, veroorzaken specifieke en com-plexe elektro-magnetische krachtenvelden. Deze velden kunnen de aura polariseren, teneinde de balans te herstellen, in zowel het fysieke lichaam als in het subtiele, etherische lichaam.

Kristaltherapie is op meerdere manieren toe te passen. De eenvoudigste manier is een geschikte steen op de huid te dragen. Je kunt een steen kiezen puur op zijn algemene, genezende eigenschappen. Wij kunnen een steen voor je uitkiezen op basis van chakra of klachten die je aangeeft.

Bij pijnklachten is het belangrijk dat de gekozen steen op de pijnlijke plek wordt gedragen. Je kunt de steen bevestigen met een stukje Leukoplast of de steen in het ondergoed of de kleding naaien. Als de steen op het bovenlichaam gedragen moet worden kun je de steen aan een veter bevestigen, die bij vrijwel iedere New Age winkel verkrijgbaar is. De veter kan dan op maat gemaakt worden en zo kan de steen op de huid, onder de kleding op de juiste plek gedragen worden

Chakra healing

Een methode voor het gebruik van kristallen, is door ze in te zetten voor een zogenaamde chakralegging. Hierbij kiezen we stenen uit die nodig zijn voor de specifieke klacht of wens en deze stenen leggen op en rond je lichaam. Door vervolgens met energie te werken op de edelstenen zullen de verschillende vibraties hun werk doen op je lichaam en energie.

In de praktijk kun je een edelsteen legging of een chakrahealing afspreken en tevens kun je bij ons alle verschillende edelstenen kopen, die je kunnen ondersteunen ook na de sessie.