Een dipje, een slechte dag, gestrest, beetje veel op je bordje, niet in je hum, niet uitgeslapen of gewoon even niet jouw dag. Wie kent het niet?

Maar wat als die dag, een week wordt en vervolgens een maand. De dag en de nacht bijna geruisloos in elkaar overgaan omdat je niet goed meer weet wat je voelt, als je al iets voelt. Blijheid iets van vroeger is, omdat alles nu zo zwaar is. Wat als je zo vol stress, spanning en weerstand zit dat je alleen nog maar tegen je (allang geleden gepasseerde) grenzen aanloopt. Alsof die muur bijna ‘in your face’ is en je uitzicht alsmede je overzicht belemmert. Om over inzicht maar niet eens te spreken…….

Naast ons onderbewustzijn hebben we ook een lichaamsbewustzijn. Ze helpen ons onthouden wat goed is en wat niet zo goed voor ons is. Slaan dat op wat belangrijk is. Alleen is daarnaar luisteren dan wel van belang. Als je al lang en breed over alle grenzen heen bent gedenderd, je continue 100% aanstaat. Alles aan je in opperste staat van paraatheid is, met stress, spanning, onrust en/of depressieve gevoelens tot gevolg is dat luisteren bijna onmogelijk.

Met Hypnose kunnen we je lichaamsbewustzijn weer kalmeren en je onderbewustzijn in de rust stand zetten. De ‘over-spanning’ oplossen. Zodat je weer adem kunt halen en je ruimte krijgt. Ruimte om de af-stand te overbruggen en terug in verbinding te komen met echte zelf.

Zoals dit berichtje mooi illustreert:
Ik wilde laten weten dat ik echt verbaasd ben over hoe goed het heeft gewerkt. Tenminste, dat denk ik. Ik ben rustiger, relaxter en minder snel gestrest. Ik voel me weer meer zoals ik vroeger was; vóór mijn depressie. Dus heel erg bedankt!!