Hoogsensitiviteits Coaching

Hoogsensitiviteit

Als we praten over hoogsensitiviteit praten we eigenlijk over gevoeligheid. En gevoeligheid is er in vele soorten en maten. Dat is ook gelijk waarom het soms lastig is om te ontdekken of je van Hoogsensitief zijn kunt spreken.
Meld je nu aan

Heb je, met name in gezelschap, weleens last van:

  • onverklaarbare gevoelens
  • moodswings
  • uitputting
  • onrust
  • druk gedrag
  • zwaar hoofd

Dan is het zomaar mogelijk dat je zoveel oppikt uit je omgeving dat je er zelf last van hebt. Er zijn nog veel meer voorbeelden te bedenken, dit is maar een kleine greep uit de mogelijkheden. Mocht je vermoeden hoogssensitief te zijn of een hoogsensitief kind te hebben laten we dan samen van de last een lust maken.

Hoogsensitiviteit is een prachtige kwaliteit, én met de juiste tools, een bijzondere verrijking van je leven.

Plan je afspraak
Prijs per sessie € 125,-

Ik wil je erg bedanken voor een deel van mijn transformatie. Ik heb zoveel geleerd sinds ik de intuïtieve ontwikkeling en daarna de Reiki heb gedaan bij je.

Het is echt een jaar van fantastische gebeurtenissen. I’m loving my life even more every day!

M. Ling

Het was een bijzondere ervaring vandaag en soms schieten woorden tekort om de gevoelens en gedachtes over die ervaring te uiten! Heel af en toe schrijf ik een gedicht, en zojuist heb ik er weer een geschreven en ik wil je graag op deze manier bedanken!

Een vlinder, dartelend in de morgenzon,
Zo fragiel en tegelijk zo gracieus.
Bonte fladderaar dansend op de wind,
Schitterend in de ochtendgloren,
Vliegt de dag tegemoet zonder zorgen

Ive Defaix

Regina, wat een bijzondere vrouw…

Ik, die stoere zelfverzekerde vrouw, die alles aankon. Het leven met twee kinderen waarvan één verstandelijk beperkt en een huwelijk waarin ik gekleineerd werd en waar ik alleen stond. Een pijnlijke scheiding. In het begin bloeide ik op. Maar na een tijd sloeg het om. Niks lukte meer, ik voelde me waardeloos en had weinig zelfvertrouwen.

Vele therapieën volgden, ik wilde graag veranderen, maar niets hielp. Toen kwam ik bij Regina voor coaching/counseling. Eerst ging ik via een Zen-sessie terug naar mijn verleden. Veel pijnlijke momenten kwamen boven. Na 3 afspraken blokkeerde ik en besloot Regina hypnose te doen, dat heb ik geweten! Wat een openbaring.

Ik dacht dat ik niet meer kon huilen, maar gejankt heb ik op dat strand! Ik voelde me steeds beter, ik durfde voor mezelf op te komen, mijn mening was belangrijk. Ik vertelde mensen die mij gekwetst hadden op een liefdevolle manier wat dat met mij gedaan had. Ik kan mezelf weer zijn, echt mezelf! Ik ben weer dat gevoelsmens, ik kan weer huilen, lachen, aanraken, praten.

Alles ging in een stroomversnelling en doordat ik zo mezelf kan zijn, gebeuren er zoveel mooie dingen, ik kreeg inzichten, er kwamen mooie mensen op mijn pad, bij wie ik mezelf mocht en kon zijn. Elke dag verbaas ik me weer over alle mooie dingen die me overkomen en hoe makkelijk het gaat.
Ik leef weer, dank je lieve Regina voor al je hulp.

Monique