Hypnose, fijn… snel.. heel erg effectief en magisch mooi!
Veel cliënten met angsten en fobieën vinden mij tegenwoordig. Het is wonderlijk hoe je zo bijna vanzelf je ‘specialisatie’ krijgt. 🙂
Angsten en fobieen, het is een signaal van het onderbewustzijn. En in eerste instantie, bij veruit de meeste mensen, simpelweg een signaal om je te helpen. En dat kan werkelijk van alles zijn.
Bij heel veel (lees= bijna alle) mensen is een angst of fobie helemaal niet neergezet om je angst aan te jagen of je op welke manier dan ook te belemmeren. Het lastige is meestal dat het ontstaans-moment van zo’n angst of fobie vaak al zo lang geleden is, dat je je dat moment allang niet meer herinnert.
Zoals de dame die ontdekte dat haar angst voor spinnen ontstaan was op haar 4e jaar, omdat ‘angst’ aandacht opleverde in het gezin. Zo werd ze ‘gezien’ en ‘je gezien’ voelen dat is fijn!
Dus …. is het onderbewustzijn dit gaan herhalen, en herhalen, gaan fine-tunen .. tot er een belemmerende angst ontstond.
Angsten en fobieen, zijn zo ingrijpend. Hebben op zoveel vlakken een impact op het leven van mensen. Ze beheersen zo veel beslissingen ….  of je nu bang bent voor spinnen, bloed, hoogtes, angst hebt om over te geven of te spreken enz… Het beheerst altijd een deel van je gedachten, handelingen en dus (een deel van) je leven.
Met hypnose kun je op vele manieren aan de slag met die angst, die fobie en het effect ervan in het lichaam, in je gedachten en op je leven oplossen.
Het is werkelijk wonderbaarlijk, geweldig en prachtig om te zien wat hypnose kan betekenen, elke keer weer opnieuw hoe het bij iedereen op eigen-wijze doet wat het doen mag,
We zijn zo immens krachtig!