Hypnose &Zo

Wat is Hypnose?

Hypnose is een van oudsher bekende en beproefde helingsmethode. Er zijn door de eeuwen heen aanwijzingen gevonden dat hypnose gebruikt is in India, Egypte, Griekenland en Italië. Daar bestonden slaaptempels, een soort kuuroord voor de geest waar mensen heengingen om te genezen. Er is zelfs documentatie die hypnose nog verder in de tijd plaatst: 6000 jaar geleden in Mesopotamië bij de Soemeriërs. Lang is deze prachtige methode in onmin geweest en als eng, raar en soms grappig ervaren door velen. Als onzin neergezet door anderen.

Therapeutische hypnose begeeft zich op een ander vlak.Het is een échte helingsmethode, die begint met een soort trance.

Trance

Als je ergens mee bezig bent en je gaat er helemaal in op, dan hoor je het vaak niet als er iemand tegen je praat. Dit diep verzonken zijn (denk aan: boek, film, geconcentreerd aan het werk zijn of op de automatische piloot autorijden en plots verder zijn dan je dacht) noemen we trance. Trance is dus niets meer of minder dan een toestand van geconcentreerde aandacht en dat maken we allemaal regelmatig mee. Bij Hypnose is je aandacht naar binnen gekeerd, en geconcentreerd op je gevoelens en gedachten. Met Directe Hypnose maken we gebruik van een diepe trance. Gedurende de Hypnose ben je ook altijd bewust, je weet dus wat er gebeurd en kunt ook altijd uit de trance komen.

Met Hypnose kun je naast doelen die je wilt bereiken of prestaties die je wilt verbeteren, veel (psychische) blokkades, angsten en lichamelijke klachten prachtig verhelpen.

Directe hypnose

Hypnose is, ondanks zijn ‘oude’ wortels met een recht een Nieuwetijdsmethode te noemen.
Het is het omzeilen van het bewuste deel van ons brein om rechtstreeks toegang te krijgen tot het onderbewustzijn: snel, krachtig erg aangenaam en bijzonder effectief. Directe hypnose is een techniek waarbij er in een diepe Hypnose rechtstreeks tegen je onderbewustzijn wordt gesproken. Het zijn korte rechtstreekse instructies zonder dialogen.

Verandering … en dat in een razendsnel tempo, voor veel klachten is één sessie of twee sessies voldoende.

‘Wie onderweg is, vernieuwt zich met elke stap’ – Drukpa Rinpoche

Ik ben meervoudig gecertificeerd Hypnotiseur en Hypnotherapeut.

Gecertificeerd door

 • NL BATC
 • USA meesterhypnotiseurs Jeffrey Stephens en Dave Elman.
 • Geaccrediteerd en gecertificeerd Hypnotherapeut door International Hypnotherapist Register (IHR) en lid van de Hypnose Vereniging Nederland (HVNL).

Specialisaties

 • Energetisch hypnotherapeut,
 • Hypnose voor kinderen (Hypnokids),
 • Regressietherapeut,
 • Pijnbestrijdingstherapeut,
 • Gedrags- en bewustzijnstherapeut.

Masterclasses

 • HypnoKids
 • Mind Perfection Protocol
 • Klinische Hypnose
 • Beauty & Charisma

Alle behandelingen zijn een aanvulling, geen vervanging voor de reguliere geneeskunde.

Plan je afspraak
Prijs per sessie € 125,-

Lieve Regina,
Ik wil je nogmaals bedanken voor alles wat je voor ons hebt gedaan. 
Na jarenlange, bijna 10 jaar aan slapeloze nacht, zorgen en machteloosheid lijkt er nu weer rust te zijn voor ons allemaal. 
Belangrijkste is dat Julia weer ontspannen kan zijn en geen angsten voor de nacht heeft. We zien ons meisje weer terug. 
En vandaag heeft ze een hele nacht alleen in haar nieuwe bed en kamer geslapen.
Julia heeft zelfs zelf geplast en is haar eigen bed weer ingegaan. 
We zijn zijn ongelofelijk trots op gaaf
Wij zijn je erg dankbaar.
Je bent een bijzonder mooi mens.
Liefs namens ons allemaal. 

 

C.& M.

Ik wil je nogmaals bedanken voor de fijne hypnose! Ik voel me sindsdien een stuk lichter, vrolijker, meer ontspannen. Ook op mijn werk ging het goed, voel ik me meer mezelf.

Susanne

Ik wil je nogmaals heel hartelijk bedanken voor de hypnose-sessie. Het heeft me echt rust gebracht, ik kan sinds de sessie weer goed slapen en heb geen nachtmerries meer gehad. Ik heb het gevoel dat ik nu vrede heb met wat ik zag. Ook heb ik een goed gesprek gevoerd met mijn broertje.

Hij ziet ook al sinds hij klein is altijd ‘zwarte figuren’. Na dit gesprek gevoerd te hebben voelt hij zich ook iets meer op zijn gemak, dus indirect is ook hij geholpen door de sessie.

Kimberley Reijsmeijer

Hoe hypnose mijn leven heeft terug gegeven

Mijn naam is Jef, sta heel positief in het leven en geniet van alles en iedereen om mij heen.
Er zijn gebeurtenissen in mijn leven geweest die m’n gedachtes en gevoel hebben beschadigd waardoor ik nergens meer zin in had en mezelf volledig kwijt ben geraakt en ook in een negatieve spiraal ben beland…geloof me dat wil je niet.
Dus ik heb over alles toen nagedacht ook over psycholoog te bezoeken maar ik dacht voor dat dat nodig moet zijn ben ik gaan informeren naar wat Hypnose met je kan doen.
Na op internet gezocht te hebben ben ik in contact gekomen met Regina, van Zen &Zo.
Heb nu 2 sessies gehad en na de 1e sessie boekte ik resultaten die niemand, zelfs ik niet voor mogelijk hielden.
Heel veel mensen zien het als een drempel om de eerste stap te zetten naar Hypnose, ik ook maar als je iets niet doet kan je ook geen oordeel geven.
Ik zag op een gegeven moment weer alles positief en straalde weer van geluk.
En nu nog steeds merk ik dat dat de doorslag heeft gegeven waardoor ik weer volledig kan genieten van het leven…zou niets anders meer willen dan positief en gelukkig te zijn.
Ik raadt het iedereen aan die met zichzelf in de war zit en geen uitweg meer weet naar het mooie leven om contact te zoeken met deze kant van Alternatieve Geneeskunde want het heeft mijn leven weer terug gegeven.

La vie est belle !!! Positief leven en geniet ervan.

Jef

Ik heb 3 hypnose sessies ondergaan bij Regina voor mijn Emetofobie.
Het is bizar wat voor veranderingen ik ben tegengekomen in mijn dagelijkse leven. Ik voel me zoveel vrijer en zie mijn toekomst een stuk positiever tegemoet. Eerst was ik er nog niet zeker van of hypnose bij mij zou helpen, maar ik raad het iedereen aan en ik hoop dat jullie dan net zoveel succes bereiken als ik!

Camila

Ik zwem altijd de vrijdagochtend en daarna weeg ik me…..en t was spannend na al die dagen….maaaaaar ik ben er vandaag 10 !!!! Kilo afgevallen. Gaaaaaaf he!! Die Virtuele Maagband werkt!
Daarnaast spuit ik ook 20 eenheden insuline minder. Zit zo lekker in mijn vel!!

Update: Wat denk je???? 15 kilo afgevallen! Gaaaaf he!!! Van 105 naar 90…

 

Debby Kuiper

Lieve Regina,
Het is al even geleden dat we onze laatste sessie hadden, maar nu pas voel ik dat ik mijn ervaringen een plek kan geven, dat ze op zijn plek vallen.
Mijn sessies met jou waren zo verschrikkelijk welkom! Je gaf mij de zet in de goede richting.
Ik kwam bij jou vanwege mijn angsten, mijn onrust en mijn slapeloosheid.
De sessies waren zwaar en tegelijk verlichtend. Vaak dacht ik nog uren of dagen na over wat je mij liet zien en voelen. Mijn angsten gaf ik mee aan de zee, en ik bouwde een eigen veilige plek in mijzelf. Ik kon weer slapen, voelde minder paniek en leerde hoe ik met mijn sensitiviteit kon omgaan.
Afgelopen weekend was ik op een ‘female Force’ weekend, en wat heb ik veel gedacht aan wat jij mij meegeven hebt. Zoveel viel op zijn plek!
Ik ben er nog niet en mijn weg is nog lang. En op die weg ga ik zeker nog vaak hulp moeten vragen, ook van jou! Maar ik kijk er naar uit, ik heb er zin in
Bedankt voor het bewustZIJN dat jij in mij naar boven hebt gebracht en we gaan elkaar snel weer zien en spreken ️

Lilian

Hoi Regina! Alweer een paar weken geleden; inmiddels mooie, trotse nagels! Binnen de lijntjes lakken moet ik nog even voor oefenen, gaat steeds beter. Maar bijten is er niet meer bij! Zo bijzonder en zo blij mee! Kijk nog steeds terug op een bijzondere en warme ervaring! Thanks!

Wanda

Jeetje wat een verschil merk ik in mijn leven.
Voel mij veel rustiger, hoef niet met alles iets te doen en ik hoef ook niet meer alles waar te nemen. Dat geeft ontzettend veel ruimte.
Waarbij ik ook merk dat ik gewoon op mezelf kan rekenen en trouw mag zijn en blijven aan mezelf!!
Ontzettend bedankt voor wat je ter weeg hebt gebracht.
Ik kom zeker nog voor een keer terug om de laatste dingen in beweging te zetten maar ik wil dit ook nog de tijd geven.
Dus ik neem vanzelf weer contact op 🙂
Maar echt, mijn dankbaarheid is groot !!

Valerie

Lieve Regina,

 

Wat een bijzondere ervaring. Ik wist dat ik wilde stoppen met roken maar op “eigen ” kracht ging het niet lukken. Ik kreeg pillen voorgeschreven. Alles in mij riep dat ik die pillen niet in moest nemen.

Toen kreeg een ingeving dat ik het via hypnose kon proberen. Ik wist ook direct dat ik naar Regina moest gaan. Ik kon mij haar nog herinneren van een vorige sessie 2 jaar geleden.

Regina vertrouw ik volledig en wist dan ook dat ik me volledig eraan over kon geven. Nou wat een ervaring….. Ik ben heel diep in trance geraakt. Maar wel zo dat ik omgeving nog gewoon waar kon nemen. Het was eigenlijk een hele prettige staat van zijn.

Aan het einde van de sessie stroomde er visueel een soort van luchtbellen uit mijn mond in een oranje/geel licht. Ik ben nu 3 dagen gestopt. De verslaving heb ik achteraf geen moment meer gevoeld. Alleen de gewoonte. Ik denk dat dat voor mij de lastigste is om te doorbreken. Maar ook dat lukt….. gewoon volhouden.

 

Dank je wel Regina voor deze bijzondere ervaring. Ik hoop dat je er nog vele mensen mee mag helpen.

Saskia

Wat een mooie hypnose-sessie! Helemaal overweldigd door je energie en persoonlijkheid, had ik even wat tijd nodig om te aarden na onze sessie. En voel me zoveel lichter sindsdien. Blijvend lichtere energie. En je sessie werkt nu na enkele maanden nog steeds door “het kan” gaat nog steeds door mijn hoofd.

Ik kwam bij je omdat ik een nieuwe start wilde maken met mijn leven en patronen wilde doorbreken. Na een meditatie retraite besloot ik de stoute schoenen aan te trekken en in een impuls een afspraak met je te maken. Na de sessie zijn nog meer dingen gaan doorwerken zoals bijvoorbeeld een relatiebreuk. Het betekende al met al een volledige schoonschip maken en dat was een dieptepunt voor mij. Maar daar doorheen bleef de hypnose sessie een punt van licht. Daarmee bedoel ik dat hoe negatief mijn emoties soms ook werden altijd mijn innerlijke stem redding bracht. Het zei mij steeds ‘je kan het’, ‘het lukt je’, ‘je bent het waard’, ‘geef de moed niet op’!

En dat was nou precies de kern waar het in de ontmoeting met jou om ging. Vertrouwen in het universum is door middel van exact dit proces steeds meer een natuurlijk gevoel, noem het intuitie aan het worden. Iets wat ik daarvoor niet had, of wat ik kunstmatig probeerde op te wekken. Nu laat ik mezelf meer met rust, neem rust en laat gewoon gebeuren en zijn wie ik ben. Mijn vermogen tot mededogen met anderen, vooral in mijn werk met ouderen is gegroeid en ik vind dat heerlijk.

Michael Huang

Onlangs heb ik 2 Hypnose sessies gehad i.v.m. hoogtevrees.
Tussen de eerste en tweede sessie ben ik op hoogte geweest waar ik merkte dat mijn angst aanzienlijk minder is geworden.
Binnenkort ga ik naar een concert waar we erg hoog zitten. Ik heb er alle vertrouwen in dat ik hier topavond ga hebben zonder hoogtevrees! Nogmaals super bedankt voor de bijzondere ervaringen!

Rianne

Ik merk wel verschil na de hypnose sessie. Ik ben vrolijker maar kan ook makkelijker van me afbijten als iemand wat zegt of doet.

Kevin

De hypnose heeft gezorgd voor een switch in mijn leven. Van (zelf)medelijden naar (zelf)compassie.

S.B.

Ik vind het leuk je even een update te geven hoe het me vergaan is afgelopen 4 weken na onze mooie sessie.

Het is een beetje van alles wat. De eerste dagen voelde het heel vrij en opgelucht. Daarna sloeg de griep toe in het gezin terwijl mijn man net weg was. Het was pittig en kon dat toelaten en heb ook mijn ruimte gezocht waar dat kon door andere ‘eisen’ te laten varen.

 

De afgelopen weken is het erg druk met studie en werk. Rust vinden is lastig. Tegelijk merk ik een grotere bewustwording en reflectie en ervaar ik veel meer vertrouwen en meegaan in de flow van het gesprek. Dus veel meer werken op gevoel en intuïtie. 🙂

Wendy

Het gaat goed met me; de Emotofobie beheerst niet meer mijn leven. Ik heb al 2 keer braaksel op de grond zien liggen en het deed me niks. Op het moment zelf weet ik tegen mezelf te zeggen “vies, maar gewoon niet kijken” ik heb zelfs geen nachtmerries gehad daarna. In de periode nadat ik voor de laatste keer bij je geweest bent heb ik denk 1 keer een nachtmerrie gehad. Ook heb ik met Koningsdag een feestje gehad waarbij ik iemand in een hoekje zag staan die waarschijnlijk bijna moest overgeven. Ik keek en liep eigenlijk gewoon door. ik ben die dag zelfs voor het eerst in jaren met het openbaar vervoer gegaan en ik maakte me niet druk of mensen zouden gaan overgeven in de tram. Het was in totaal maar 15 minuten maar het is voor mij echt een overwinning! Echt een situatie dichtbij met iemand die overgeeft heb ik nog niet mee gemaakt maar ik vind echt dat ik goede stappen vooruit heb gemaakt. En zit echt een stuk beter in me vel! Zonder jou hulp was ik nooit zo ver gekomen! Dankjewel♥

D.M.

Lieve Regina,

Terwijl ik dit schrijf, ligt er n klein mannetje in bed die niet lekker is. 3 maanden geleden was ik het liefste keihard weg gerend. Zo ver mogelijk weg, terwijl ik schuldgevoel wegdrukken. Dat hoort een mama toch niet te doen? Weg willen van haar kinderen terwijl ze haar hard nodig hebben? Voor mij een onmogelijke opgave en situatie. Ik was er zó klaar mee. De stress, de angsten, de stel dat: en de wanneer zullen ze….

Emetofobie. Het nam me steeds meer in beslag en deze spanning en stress wilde ik niet doorgeven aan mijn kinderen! Hier moest ik wat aan doen!

Nu 3 sessies later ben ik bij een onbekende in de buurt geweest die net gespuugd had. 3 maanden geleden had ik dat niet gekund. Sterker nog, ik had de plek waarschijnlijk bijna een week vermeden.

Nu is m’n zoontje voor de tweede keer in korte tijd niet in orde. Hoewel ik nog niet helemaal stress vrij ben, ben ik nu tenminste in staat helder te denken. Ik wil niet vluchten!

Dit geeft mij zoveel meer rust, kalmte en zelfvertrouwen!
Ik merk dat ik er nog niet ben… Maar wel op de goede weg!

Desirée

Ik ben vandaag sinds een maand gestopt met drinken (let wel…..400 blikken bier niet gedronken)

Ik ben zo blij dat ik je heb benaderd en t voelde zo goed bij je te zijn

Alsof ik met een vriendin zat te praten,zo vertrouwd en steun en medeleven,,,,je bent echt een Kanjer Regina Ik ben ook zeer gelukkig dat je Bowie bij me zag en dat ik nu weet dat ie echt voor Eeuwig bij me is geeft me troost waardoor ik t verdriet beter kan verwerken,zo belangrijk ook voor mij dat je hem erbij haalde tijdens de sessies.de energie komt met hele kleine stapjes terug….hele kleine stapjes.
Durf in ieder geval weer op de fiets boodschappen te doen

 

Ik ben niet meer ziek
ik voel me goed dat ik die stap heb genomen
t roer weer om te gooien
Regina wat ben ik blij dat jij er voor me bent

Dank je wel

W