Klankschalen

Soundhealing werd al in het verre verleden voorspeld als ‘het medicijn van de toekomst’ voor het menselijk welzijn. Die toekomst is NU. Alles is en ontstaat vanuit klank. Klank helpt de energetische frequenties in lichaam en geest te harmoniseren en puur natuur’lijk’ te ZIJN..

De klanken van alchemische kristallen en/of tibetaanse klankschalen vloeien moeiteloos samen en hebben een diepgaande invloed op blokkades, vastzittende patronen en oude (karmische) stukken. Geef je over, beweeg mee … en de klanken zetten aan tot transformatie en heling op fysiek, psychisch en energetisch niveau. Alle cellen in het lichaam resoneren met de juiste frequenties van de ongelooflijke prachtige klanken.

  • Het zelfhelend vermogen van ons lichaam wordt gestimuleerd; Energieblokkades worden opgeheven.
  • Alle chakra’s worden gereinigd en gevoed waardoor er een krachtiger energetische uitwisselingsveld ontstaat.
  • De hersenactiviteit verlaagd zich tot het theta-nivo, het denken vervaagt en je ontspant tot een ongekende staat.
  • Lichtlichamen worden geopend en gevuld. Hierdoor ervaar je een totale andere staat van ZIJN.
  • Zielservaringen kunnen zich openbaren.

Tibetaanse klanken

Tijdens de prachtige klankhealing laten we de trillingen van de verschillende instrumenten diep inwerken op ons lichaam. De klanken en trillingen komen van Nepalese en Tibetaanse klankschalen, tingsha’s, tempelbellen, oceandrum’s, kun zee’s & chinese gongs. Door de klank en de trilling van de klankschaal af te stemmen op die van een orgaan of het hele lichaam (de trilling werkt door tot op celniveau) vindt er een genezingsproces plaats. Een Tibetaans klankconcert is een muzikale reis om de wereld… je waant je in andere sferen.

Kristallen klanken

De Kristallen klankschalen zenden een krachtige en pure resonantie uit en de zuivere tonen van het kristal resoneren op de eigen lichaamskristallen. De klanken helder, transparant en vol van licht.
Kristal is verstild en versteend water. Onze lichamen bestaan voor zo’n 70 – 80 % uit water, de resonantie is er dan ook één van herkenning en heling. De helende trilling van deze Kristallen Klankschalen brengen je naar je innerlijke rust en je innerlijke bron.

Reacties van bezoekers zijn heel divers en getuigen van unieke soms zelfs ongekende ervaringen die men o.a. beschrijft als;
– Ik belandde in een andere wereld.
– Ik zag klanken in kleur. Het voelde als een inwendige massage.
– Ik kan mij nu iets voorstellen bij ‘een andere dimensie’ ongelooflijk dat ik mij zo kan voelen!
– Ik voelde mij opgenomen in het totale universum, en… dit voelde als een bad vol licht & liefde.
– Anderen ervaringen zijn; lichamelijke sensaties, fysieke klachten die verminderen, slaap die zich verdiept, minder stress en/of een beweging voelen die door het lichaam en hoofd gaat.

Een belevenis … vol klank, kleur en heling!

Kosten € 25,- euro, inclusief koffie, thee en versnaperingen