Basistraining LomiLomi massage

LomiLomi … de weg naar het hart is bezaait met sterren!

Het Hawaiaanse lichaamswerk of LomiLomi weerspiegelt de oude spirituele connectie die de authentieke Polynesische bevolking heeft sinds het begin der tijden met hun voorouders, het land en de levensadem of Aloha.
De beroemde Tante Margaret Machado, een van de grote meesters van de authentieke LomiLomi zei dat LomiLomi gaat over ‘de liefdevolle aanraking, een verbinding met het hart, de ziel en de bron van het leven’.

Ricardo is al lang lichaamswerker en vanaf het allereerste moment dat Hawaiiaans lichaamswerk in zijn leven kwam, heeft het hem kracht gegeven, zijn leven meer diepte en betekenis gegeven. De weg van zijn hart.

Wat je leert
Het programma duurt 4 dagen en bevat de volgende items:

  • Leer de betekenis van Aloha en hoe ermee te werken
  • Ademhaling en bewegingsoefeningen om spirituele energie of Mana te verhogen
  • Werken met de levensadem door de Ha-ademhaling
  • Alle basisbewegingen en massagetechnieken op rug / benen / armen / hoofd / voor / buik
  • Leer hoe je jezelf kan beschermen en verzorgen
  • Leer hoe je de ruimte voor je klant kan behouden
  • Oli (chants) & Pule (gebed) intentie instelling

Voor wie is deze training geschikt?
Deze training staat open voor iedereen die geïnteresseerd is in zowel de helende kunsten als de transformerende kracht van de Hawaiiaanse traditie. Voor een ieder  toegang wil krijgen tot zijn/haar eigen helende transformerende kracht die hem/haarzelf, de familie, de gemeenschap en de wereld kan dienen.

Zowel ervaren professionals als nieuwkomers in de helende kunsten en lichaamswerk zijn welkom. Alles begint met een solide basis, deze training geeft je een uitgebreide set gereedschappen en technieken om je te ondersteunen in je praktijk. Als je klaar bent, kun je een volledige basisbehandeling geven in de twee hoofdposities, voor- en achterkant en ook hoofdmassage. Meer ervaren bodyworkers kunnen LomiLomi integreren in hun praktijk. Als je een beoefenaar wilt worden, biedt Ricardo ook meer geavanceerde training aan.

Praktisch

dagelijks van 10.00 – u tot 17.00 uur
prijs: 549 euro, incl. drank en versnaperingen, lunch zelf mee te brengen
maximaal 8 deelnemers
Docent: Ricardo Balkhoven – http://vidavital.eu