Nieuwetijdskinderen Coaching

In deze energetisch spannende en “nieuwe” tijden komen er veel kinderen in de problemen. Vaak worden deze kinderen als anders, raar en zelfs als onhandelbaar beschouwd. Ze reageren niet zoals wij denken dat het hoort en passen niet in “een hokje”. Soms worden ze ook gediagnosticeerd met ADHD/ADD-NOS en dergelijke ziekten en dat is zeker niet altijd terecht.

Onbegrepen

Deze “nieuwetijdskinderen” komen in de problemen omdat ze niet zichzelf kunnen zijn. Ze voelen zich vaak onbegrepen en gelabeld met iets wat ze niet kunnen of willen zijn. Ze willen gewoon zichzelf zijn en zien niet in wat daar mis mee is. Deze kinderen zijn zich bewust van hun verbinding met alles en willen die ook behouden. Daarvoor is het wel noodzakelijk dat ze zichzelf kunnen en mogen blijven.

Energetisch hooggevoelige kinderen

Ze hebben vaak moeite met verandering, problemen op school, kunnen moeilijk aansluiting vinden, “zien en/of voelen” dingen en raken gemakkelijk overprikkeld. Oneerlijkheid en onrecht kunnen ze slecht tegen. Dit is een kleine “greep” uit de dingen waar deze kinderen tegenaan lopen. Deze energetisch hooggevoelige kinderen hebben vooral begrip en een andere aanpak nodig.

Met de juiste benadering, en inzicht in deze prachtige kinderen zullen we samen ontdekken hoe wij in de wereld van dit kind kunnen passen. En hoe deze kinderen, zonder zichzelf geweld aan te doen, hun volle potentieel kunnen en mogen ontdekken.

Plan je afspraak
Prijs per sessie € 125,-

Activiteiten