Nieuwetijdskinderen Coaching

In deze energetisch spannende en “nieuwe” tijden komen er veel kinderen in de problemen. Vaak worden deze kinderen als anders, raar en zelfs als onhandelbaar beschouwd. Ze reageren niet zoals wij denken dat het hoort en passen niet in “een hokje”. Soms worden ze ook gediagnosticeerd met ADHD/ADD-NOS en dergelijke ziekten en dat is zeker niet altijd terecht.

Onbegrepen

Deze “nieuwetijdskinderen” komen in de problemen omdat ze niet zichzelf kunnen zijn. Ze voelen zich vaak onbegrepen en gelabeld met iets wat ze niet kunnen of willen zijn. Ze willen gewoon zichzelf zijn en zien niet in wat daar mis mee is. Deze kinderen zijn zich bewust van hun verbinding met alles en willen die ook behouden. Daarvoor is het wel noodzakelijk dat ze zichzelf kunnen en mogen blijven.

Energetisch hooggevoelige kinderen

Ze hebben vaak moeite met verandering, problemen op school, kunnen moeilijk aansluiting vinden, “zien en/of voelen” dingen en raken gemakkelijk overprikkeld. Oneerlijkheid en onrecht kunnen ze slecht tegen. Dit is een kleine “greep” uit de dingen waar deze kinderen tegenaan lopen. Deze energetisch hooggevoelige kinderen hebben vooral begrip en een andere aanpak nodig.

Met de juiste benadering, en inzicht in deze prachtige kinderen zullen we samen ontdekken hoe wij in de wereld van dit kind kunnen passen. En hoe deze kinderen, zonder zichzelf geweld aan te doen, hun volle potentieel kunnen en mogen ontdekken.

Plan je afspraak
Prijs per sessie € 125,-

Ik ben in contact gekomen met Regina via de Puur-Anders Beurs. Via de training Zen-tuitie heb ik onder andere geleerd om mij af te sluiten van de energie van de mensen om mij heen. Op een andere avond hebben we leren communiceren met de engelen. Dit was een hele bijzondere avond met zoveel energie en blijheid. Heerlijk!

Toen ik mijzelf van de zomer ‘tegenkwam’ heb ik opnieuw contact gezocht met Regina. Tijdens de coachingsgesprekken heeft zij tips gegeven en geholpen hoe ik het beste met bepaalde situaties om kon gaan. Naast de coachingsgesprekken heb ik ook een hypnosesessie gehad. In mijn geval nam Regina mij vanuit het heden mee naar mijn geboorte en weer terug naar het heden.

Alle ‘onbewuste’ blokkades werden op deze manier opgeruimd. Wat een bijzondere ervaring. Twee weken na de hypnosesessie kreeg ik van een collega te horen dat ik iets bevrijdends over mij heen had. Ik straalde weer. Ik was het helemaal met haar eens; ik voel me heel krachtig en voel me blij en opgeruimd. Nog steeds!
Regina ontzettend bedankt. Je doet iets heel bijzonders!

Carla Straver

Een beetje sceptisch, maar erg nieuwsgierig en vol verwachtingen kwam ik bij Zen &Zo terecht. Binnen 10 minuten was mijn nieuwsgierigheid gegroeid en werden mijn verwachtingen overtroffen! Zonder dat ik met echt een probleem zat, voel ik me alsof er dingen zijn opgelost. Een erg bijzondere ervaring die naar mijn idee iedereen een keer zou moeten beleven.

Regina kijkt naar wie je bent, wat je nodig hebt maar vooral naar op welke manier je die nodig hebt. Ze past haar programma aan je wensen aan en kan snel schakelen als er behoefte is aan iets anders. Regina heeft eerder door waar je behoefte aan hebt dan jijzelf… Fantastisch!

Petra

Een behandeling bij Regina is elke keer weer bijzonder. Van tevoren weet ik nooit hoe een gesprek zal verlopen en welke onderwerpen we onderweg tegenkomen. Regina gaf me inzichten mee tijdens de gesprekken die ik op dat moment nodig had en die mij ondersteunden.

Nog meer kon ik genieten van de energetische behandelingen aansluitend op de gesprekken. Ik voelde me daarna steeds weer heel erg krachtig en ontzettend energiek. Het heeft mij geholpen om me weer sterk en goed te voelen.

S.R.

Zes weken Zentuïtie, wat een bijzondere ervaring! Al een klein beetje bekend met de term energie, ben ik mijn zoektocht in februari begonnen met deze training. Vanaf het eerste moment dat ik de ruimte van Zen &Zo betrad, was de energie voelbaar en waande ik me in een veilige en liefdevolle setting. Een ruimte waarin alles er mag zijn en er geen oordeel is, een ruimte die me in het moment diep ontroerde.

Van daaruit kon en mocht eenieder ervaren wat in eigen kracht en in eigen tempo werd aangeraakt. Elke week was het weer een “feestje” om na een drukke werkdag richting Poeldijk te rijden en daar de dag, met alle opgenomen energieën van me af te laten glijden. Het heeft me prachtige inzichten opgeleverd, me dichter bij mezelf gebracht en me een diep respect en vertrouwen gebracht voor dat wat voor het oog niet altijd zichtbaar is. Het heeft me nieuwsgierig gemaakt naar zoveel meer….

Regina heb ik ervaren als een enorm warm en liefdevol mens die met haar kennis, ervaring en prachtige gave, geeft en leert vanuit de meest zuivere intentie. De intentie om ieder mens een stukje te mogen begeleiden op zijn of haar pad. Het heeft me af en toe heel stil gemaakt….

Roos van den Bos