Mogen wij ons even voorstellen?

Regina Smeenk

Lifecoach, trainer, energetisch- en hypnotherapeut & Reiki Master

Helaas is Mevrouw Smeenk uitgeschakeld i.v.m. langdurige ziekte. En kunnen er dus geen afspraken gemaakt worden.

Helaas is Mevrouw Smeenk tijdelijk uitgeschakeld i.v.m. langdurige ziekte.

Gerda Dik

Holistische coaching, energetische massages, reiki en edelstenen

Na jaren werkzaam geweest te zijn geweest in de zorg als verpleegkundige, manager en coach ben ik me meer en meer gaan verdiepen in het energiewerk en de holistische benadering van een klacht.

Nina Kouwenhoven

Reiki Master, Kinder Reiki, Kundalini Reiki Master, Lomi Lomi & ontspanningsmassage

Als je me op de basisschool vroeg: ‘Wat wil je worden?’ was het antwoord: ‘Iets met kinderen!’.
Ik ben dan ook op mijn 18de aan de PABO begonnen. Deze opleiding heb ik om privé redenen niet kunnen afmaken. Daarna ben ik van alles gaan doen, maar niet ‘iets met kinderen’.

Mijn naam is Regina Smeenk.

Lifecoach, trainer, energetisch- en hypnotherapeut & Reiki Master

Als tiener was ik me al bewust dat er veel meer om ons heen is dan je zo op ’t oog zou zeggen. Aura’s en energieën voelen en van nature magnetiseren, mijn eigen hoge gevoeligheid voor anderen speelde me al parten. Niet dat ik enig idee had wat het was, laat staan dat ik het kon benoemen.

Maar niet alleen ben ik erg gevoelig voor de mensen om me heen en hun stemmingen dat werkt andersom ook. Een, voor mij heel bijzondere, leraar vertelde me eens dat hij alleen maar de klas in hoefde te lopen om te weten hoe mijn bui was. Was ik vrolijk was de klas uitgelaten soms zelf onhandelbaar. Was ik verdrietig of depressief, dan was de klas stil en bedrukt. Jaren later heb ik die woorden pas écht begrepen.

Door alle hobbels en bobbels op mijn eigen weg heb ik uiteindelijk besloten uit te zoeken waar het om gaat in mijn leven. Wat is belangrijk, waarom ben ik hier? Waarom liep ik steeds tegen dezelfde blokkades op, tegen dezelfde mensen en situaties aan die voor mij niet goed waren. En dat bewustwordingsproces is nu ruim 18 jaar geleden begonnen.

Ondanks dat het niet altijd gemakkelijk was eerlijk naar mezelf te kijken (en dat heus ook niet altijd lukt) is het een cadeautje geworden, een cadeautje van begin tot eind om uit te vinden wat goed voelt. Mijn passie (is) te ontmoeten!
Een passie die ik nu met veel liefde inzet om anderen te helpen. Te helpen op hun pad van bewustwording én persoonlijke groei! Ik werk intuïtief vanuit een holistische visie. En zo heb ik mijn spiritualiteit, intuïtie en uiteindelijk mijzelf hervonden.

Mijn naam is Gerda Dik.

Holistische coaching, energetische massages, reiki en edelstenen

Na jaren werkzaam geweest te zijn geweest in de zorg als verpleegkundige, manager en coach ben ik me meer en meer gaan verdiepen in het energiewerk en de holistische benadering van een klacht.

In mijn zoektocht kwam ik na 10 jaar ook weer bij Zen &Zo terecht. Dat moest duidelijk gebeuren en heeft geleid tot deze mooie samenwerking, die mij de kans geeft om mijn hart te volgen en mijn ervaring in de zorg en als coach te combineren met energiewerk. Daardoor kan ik op een holistische wijze coaching inzetten.

Daarnaast zijn edelstenen mijn grote passie. In mijn praktijk zal ik dan ook op verschillende manieren gebruik maken van de energieën van de stenen. Zo kan de kracht van een energetische massage middels het gebruik van edelstenen versterkt worden.

Maak gerust een afspraak, dan gaan we samen kijken wat nodig is.

Liefs Gerda Dik

Mijn naam is Nina Kouwenhoven.

Reiki Master, Kinder Reiki, Kundalini Reiki Master, Lomi Lomi & ontspanningsmassage.

Als je me op de basisschool vroeg: ‘Wat wil je worden?’ was het antwoord: ‘Iets met kinderen!’.
Ik ben dan ook op mijn 18de aan de PABO begonnen. Deze opleiding heb ik om privé redenen niet kunnen afmaken. Daarna ben ik van alles gaan doen, maar niet ‘iets met kinderen’.

Ik heb mijn huidige man leren kennen en had een administratieve baan. Na 12,5 jaar ben ik boventallig verklaard; een geluk bij een ongeluk ; al wist ik dat op dat moment nog niet.
Ik kwam dus thuis te zitten en zo is mijn zoektocht naar wat ik nu echt wil begonnen.

Een eigen bedrijf en 3 prachtige kinderen rijker was ik er nog niet en kreeg ik een burn-out.
Ik ben toen bij Regina terechtgekomen en daar kwam de Reiki weer op mijn pad. Ik zeg weer want toen ik nog jong was lag mijn interesse daar ook, alleen durfde ik de training niet te doen en uiteindelijk is dat op een zijspoor gekomen. Ook ontdekte ik daar dat ik hoogsensitief ben (dat verklaart toch een hoop uit mijn leven!) Daar wilde Ik mee leren om te gaan. Nog een beetje sceptisch (ik voel toch niks) ben ik aan de training Zentuïtie begonnen. Wat een eyeopener was dat. Ik voel echt heel veel!!

Deze training heeft me bij mezelf gebracht en de Reiki inloopavonden heeft dat steeds weer versterkt. Hier is het idee van kinderreiki ontstaan. Ik dacht DAT is wat ik wil en kreeg het maar niet uit mijn hoofd. Ik ben daarom begonnen met de Reiki trainingen. Dat voelde echt als thuiskomen, wat was (en is) dat een fijne en leuke, mooie, bijzondere ervaring, iedere keer weer als je een behandeling geeft en de energie voelt stromen of dat nu bij een volwassene of kind is.

Mijn idee over kinderreiki heb ik met Regina gedeeld en nu schrijf ik dit stukje. Ik wil graag kinderen helpen om lekker in hun vel te zitten. Ik ben ervan overtuigd dat Reiki en de Zen-kids training die in het nieuwe jaar gaat starten hierin een belangrijke rol kunnen spelen.