Reacties over Coaching

Afgelopen donderdag heb ik een hele warme, fijne Zen-inzichtvolle avond mogen beleven met ter afsluiting een heerlijke healing.

Mooie handvatten aangereikt gekregen waar ik mee verder kan. Weer thuis kan komen bij mijzelf. Dank je lieve Regina, ik hoop dat meerdere open voor staan voor dit mooie Zen-inzichtconsult.♡♡♡

Ellen van der Burg

Het was een bijzondere ervaring vandaag en soms schieten woorden tekort om de gevoelens en gedachtes over die ervaring te uiten! Heel af en toe schrijf ik een gedicht, en zojuist heb ik er weer een geschreven en ik wil je graag op deze manier bedanken!

Een vlinder, dartelend in de morgenzon,
Zo fragiel en tegelijk zo gracieus.
Bonte fladderaar dansend op de wind,
Schitterend in de ochtendgloren,
Vliegt de dag tegemoet zonder zorgen

Ive Defaix

Regina, wat een bijzondere vrouw…

Ik, die stoere zelfverzekerde vrouw, die alles aankon. Het leven met twee kinderen waarvan één verstandelijk beperkt en een huwelijk waarin ik gekleineerd werd en waar ik alleen stond. Een pijnlijke scheiding. In het begin bloeide ik op. Maar na een tijd sloeg het om. Niks lukte meer, ik voelde me waardeloos en had weinig zelfvertrouwen.

Vele therapieën volgden, ik wilde graag veranderen, maar niets hielp. Toen kwam ik bij Regina voor coaching/counseling. Eerst ging ik via een Zen-sessie terug naar mijn verleden. Veel pijnlijke momenten kwamen boven. Na 3 afspraken blokkeerde ik en besloot Regina hypnose te doen, dat heb ik geweten! Wat een openbaring.

Ik dacht dat ik niet meer kon huilen, maar gejankt heb ik op dat strand! Ik voelde me steeds beter, ik durfde voor mezelf op te komen, mijn mening was belangrijk. Ik vertelde mensen die mij gekwetst hadden op een liefdevolle manier wat dat met mij gedaan had. Ik kan mezelf weer zijn, echt mezelf! Ik ben weer dat gevoelsmens, ik kan weer huilen, lachen, aanraken, praten.

Alles ging in een stroomversnelling en doordat ik zo mezelf kan zijn, gebeuren er zoveel mooie dingen, ik kreeg inzichten, er kwamen mooie mensen op mijn pad, bij wie ik mezelf mocht en kon zijn. Elke dag verbaas ik me weer over alle mooie dingen die me overkomen en hoe makkelijk het gaat.
Ik leef weer, dank je lieve Regina voor al je hulp.

Monique

Ik wil je erg bedanken voor een deel van mijn transformatie. Ik heb zoveel geleerd sinds ik de intuïtieve ontwikkeling en daarna de Reiki heb gedaan bij je.

Het is echt een jaar van fantastische gebeurtenissen. I’m loving my life even more every day!

M. Ling

Wat ben jij een bijzonder mens. Je hebt me heel erg veel geleerd over hoogsensitiviteit en over mijzelf. Ik heb een burn-out gehad, maar ik wist niet goed waardoor dat kwam en hoe ik het in de toekomst kon voorkomen. Jij begreep me en hielp me om mijn trauma te verwerken en je legde mij uit dat ik hoogsensitiviteit een gave is, maar je er wel mee om moet leren gaan.

In twee maanden ontwikkelde ik me tot een heel nieuw mens en bloeide ik weer helemaal op tot de leuke jonge vrouw die ik hoor te zijn. Ik ben je heel erg dankbaar voor je geduld en de herkenning die ik bij je vond. Je bent een topper!

Janneke

Een beetje sceptisch, maar erg nieuwsgierig en vol verwachtingen kwam ik bij Zen &Zo terecht. Binnen 10 minuten was mijn nieuwsgierigheid gegroeid en werden mijn verwachtingen overtroffen! Zonder dat ik met echt een probleem zat, voel ik me alsof er dingen zijn opgelost. Een erg bijzondere ervaring die naar mijn idee iedereen een keer zou moeten beleven.

Regina kijkt naar wie je bent, wat je nodig hebt maar vooral naar op welke manier je die nodig hebt. Ze past haar programma aan je wensen aan en kan snel schakelen als er behoefte is aan iets anders. Regina heeft eerder door waar je behoefte aan hebt dan jijzelf… Fantastisch!

Petra

Zes weken Zentuïtie, wat een bijzondere ervaring! Al een klein beetje bekend met de term energie, ben ik mijn zoektocht in februari begonnen met deze training. Vanaf het eerste moment dat ik de ruimte van Zen &Zo betrad, was de energie voelbaar en waande ik me in een veilige en liefdevolle setting. Een ruimte waarin alles er mag zijn en er geen oordeel is, een ruimte die me in het moment diep ontroerde.

Van daaruit kon en mocht eenieder ervaren wat in eigen kracht en in eigen tempo werd aangeraakt. Elke week was het weer een “feestje” om na een drukke werkdag richting Poeldijk te rijden en daar de dag, met alle opgenomen energieën van me af te laten glijden. Het heeft me prachtige inzichten opgeleverd, me dichter bij mezelf gebracht en me een diep respect en vertrouwen gebracht voor dat wat voor het oog niet altijd zichtbaar is. Het heeft me nieuwsgierig gemaakt naar zoveel meer….

Regina heb ik ervaren als een enorm warm en liefdevol mens die met haar kennis, ervaring en prachtige gave, geeft en leert vanuit de meest zuivere intentie. De intentie om ieder mens een stukje te mogen begeleiden op zijn of haar pad. Het heeft me af en toe heel stil gemaakt….

Roos van den Bos

Ik ben in contact gekomen met Regina via de Puur-Anders Beurs. Via de training Zen-tuitie heb ik onder andere geleerd om mij af te sluiten van de energie van de mensen om mij heen. Op een andere avond hebben we leren communiceren met de engelen. Dit was een hele bijzondere avond met zoveel energie en blijheid. Heerlijk!

Toen ik mijzelf van de zomer ‘tegenkwam’ heb ik opnieuw contact gezocht met Regina. Tijdens de coachingsgesprekken heeft zij tips gegeven en geholpen hoe ik het beste met bepaalde situaties om kon gaan. Naast de coachingsgesprekken heb ik ook een hypnosesessie gehad. In mijn geval nam Regina mij vanuit het heden mee naar mijn geboorte en weer terug naar het heden.

Alle ‘onbewuste’ blokkades werden op deze manier opgeruimd. Wat een bijzondere ervaring. Twee weken na de hypnosesessie kreeg ik van een collega te horen dat ik iets bevrijdends over mij heen had. Ik straalde weer. Ik was het helemaal met haar eens; ik voel me heel krachtig en voel me blij en opgeruimd. Nog steeds!
Regina ontzettend bedankt. Je doet iets heel bijzonders!

Carla Straver

Een behandeling bij Regina is elke keer weer bijzonder. Van tevoren weet ik nooit hoe een gesprek zal verlopen en welke onderwerpen we onderweg tegenkomen. Regina gaf me inzichten mee tijdens de gesprekken die ik op dat moment nodig had en die mij ondersteunden.

Nog meer kon ik genieten van de energetische behandelingen aansluitend op de gesprekken. Ik voelde me daarna steeds weer heel erg krachtig en ontzettend energiek. Het heeft mij geholpen om me weer sterk en goed te voelen.

S.R.

Ik voel ik me echt een stuk lichter en sinds de Reiki cursus heb ik echt een leger hoofd, ongelooflijk, soms denk ik waar zijn al mijn gedachten, maar ze zijn echt naar de achtergrond verdwenen.

Ook ben ik minder onzeker en kom ik meer voor mezelf op. Regina ik wil dit graag met je delen, want jij bent wel de persoon waar ik me veilig voel, waardoor de processen op gang mogen komen.

M.J.

Het was weer een mooie dag vorige week vrijdag, ik heb ervan genoten! Het voelt heel goed.

Al met al ben ik heel blij dat ik ooit met Reiki begonnen ben, want het heeft mijn leven echt verrijkt! Dank je wel daarvoor!

Marian

Mijn groep met leerlingen in de leeftijd van 8-9 jaar hebben enthousiast meegedaan. De les ging over allerlei vormen van energie waarna ze uitkwamen op eigen gevoel en emoties.

Met een visuele ondersteuning van een powerpoint en leuke oefeningen was het een leerzame maar vooral waardevolle les. Een echte aanrader voor leerkrachten die de emotionele ontwikkeling van een kind hoog in het vaandel hebben staan.
Conny van Bemmel

Basisschool de Windroos, Naaldwijk

Wat een fijne Reiki avond was het dinsdag, ik heb genoten!

Mieke

Bedankt voor de energie die je in de avonden gestoken hebt. Ik vond het bijzondere avonden. Tot de volgende mooie ontmoeting.

Gitta

Ik heb genoten van de stiltewandeling, het was een heel bijzondere ervaring. Nooit eerder heb ik zo gekeken, geluisterd en genoten van de natuur. Ik ontspan nooit, nu dus wel… helemaal! Gatver, ik hoor een auto! Dat gevoel zit nog in mijn hoofd. Ik vond het een feest met je mee te lopen.

Renée

Heel erg bedankt voor alles wat je voor mij en vooral mijn gezin hebt gedaan.

Alexander

Nog heel veel thanks voor de mooie ervaring van Reiki I. Ik heb net geoefend en voelde ’t stromen, geweldig!!!

Madelon

Mooie en leerzame Reiki energie avond Regina. Nog bedankt voor je deskundige en liefde -volle begeleiding van mij en de groep. Vindt het zelf zeker voor herhaling vatbaar. Ik kan jou en je cursus van harte aanbevelen bij mensen.

André

Je hebt zoveel gedaan voor ons en dat helpt ons er op het moment doorheen. Wij komen er dankzij je lessen wel!

Philip

Inmiddels heb ik meerdere ervaringen met Zen &Zo en allemaal even positief. Regina is een enorm warme, liefdevolle vrouw, die mensen perfect aanvoelt en daardoor weet waardoor mensen beter in hun vel komen te zitten. Soms is dat coaching, maar het kan ook Reiki, Quantum Touch, meditatie of een heerlijk massage zijn. Zelf heb ik de Reiki 1 cursus gevolgd.

Twee prachtige dagen, waar ik niet alleen de Reiki energie heb leren gebruiken, maar ook volledig tot mezelf ben gekomen en heb kunnen ontspannen. Het leek of de rest van de wereld even niet bestond. Na die twee dagen voelde ik een enorme energieboost! Ik heb sindsdien een aantal mensen in mijn familie en vriendenkring een reiki-behandeling gegeven en zij waren allemaal enorm onder de indruk van het gevoel dat dat hen gaf. Naast de cursus ben ik ook aanwezig geweest op verschillende Reiki-avonden.

Een mooie kans voor mensen die een Reiki-cursus hebben gedaan om te ‘oefenen’, maar ook een geweldige gelegenheid voor mensen die nog niets met Reiki hebben om er kennis mee te komen maken. Mijn ervaring is dat iedereen die bij zo’n avond aanwezig is, het ervaart als een enorm warme omgeving en met nieuwe, frisse energie weer naar huis gaat! Vorig jaar ben ik vlak voor kerst aanwezig geweest bij een klankschalenconcert: prachtig! Zeker met het kerstgevoel erbij was het heel bijzonder.

Even ‘onthaasten’ en relaxen vlak voor de feestdagen, een aanrader, ook voor op elk ander moment in het jaar. Kortom: Ik kan iedereen aanbevelen eens een afspraak met Regina te maken voor een behandeling of een workshop te volgen!

Moniek