Wandelcoaching

We lopen allemaal weleens vast in ons leven, met onze emoties. Je hoofd valt soms niet uit te zetten, en je gedachten en gevoelens blijven als een achtbaan rondjes draaien in je hoofd. Het kan heel lastig zijn om uit deze cirkel te breken. De natuur kan je daar een handje bij helpen.

Buiten, met de natuur als spiegel, is het vaak gemakkelijker om je emoties onder ogen te zien, te voelen en beleven. Het hele leven komt terug in de natuur; maand na maand, jaar na jaar. Wat heeft de natuur jouw te vertellen?

Sterker dan ooit!

Zoals de boom welke in plaats van te sterven na een blikseminslag, eerst de tijd heeft genomen om zijn wonden te helen, te herstellen en weer krachten heeft opgedaan om verder te groeien. En dan uiteindelijk weliswaar beschadigd toch weer verder groeit. Verder groeit en zelfs sterker is dan ooit! Net zoals wij ook weer verder kunnen gaan, sterker en krachtiger na beschadigd te zijn.

Ervaar de natuurlijke energie

Wil je naar het strand en de energie voelen van de wind door je haren, de zee en haar getijden? Of naar het bos en de energie ervaren van oude bomen, de wind door de bladeren horen ruizen en de geuren ruiken van het mos en de vallende bladeren. Misschien wil je je juist verbinden met het nieuwe leven en het ontluikende groen? Of wil je lopen in weer en wind in de stromende regen? Wat heb jij nodig?

In contact met de natuur zullen we de paden bekijken van je leven. Gaat het nog goed, of wil je van het gebaande pad af? Samen zullen we kijken waar je je volgende voetstappen wilt gaan zetten. Zo zul je je eigen pad (weer) vinden.

Ik loop graag een stukje met je mee!