Reacties over Hypnose

Lieve Regina,
Het is al even geleden dat we onze laatste sessie hadden, maar nu pas voel ik dat ik mijn ervaringen een plek kan geven, dat ze op zijn plek vallen.
Mijn sessies met jou waren zo verschrikkelijk welkom! Je gaf mij de zet in de goede richting.
Ik kwam bij jou vanwege mijn angsten, mijn onrust en mijn slapeloosheid.
De sessies waren zwaar en tegelijk verlichtend. Vaak dacht ik nog uren of dagen na over wat je mij liet zien en voelen. Mijn angsten gaf ik mee aan de zee, en ik bouwde een eigen veilige plek in mijzelf. Ik kon weer slapen, voelde minder paniek en leerde hoe ik met mijn sensitiviteit kon omgaan.
Afgelopen weekend was ik op een ‘female Force’ weekend, en wat heb ik veel gedacht aan wat jij mij meegeven hebt. Zoveel viel op zijn plek!
Ik ben er nog niet en mijn weg is nog lang. En op die weg ga ik zeker nog vaak hulp moeten vragen, ook van jou! Maar ik kijk er naar uit, ik heb er zin in
Bedankt voor het bewustZIJN dat jij in mij naar boven hebt gebracht en we gaan elkaar snel weer zien en spreken

❤
Veel liefs,
Lilian

Hoi Regina,
Jeetje wat een verschil merk ik in mijn leven. Voel mij veel rustiger, hoef niet met alles iets te doen en ik hoef ook niet meer alles waar te nemen. Dat geeft ontzettend veel ruimte.
Waarbij ik ook merk dat ik gewoon op mezelf kan rekenen en trouw mag zijn en blijven aan mezelf!!
Ontzettend bedankt voor wat je teweeg hebt gebracht.
Ik kom zeker nog voor een keer terug. Ik denk einde het jaar of begin 2019 om de laatste dingen in beweging te zetten maar ik wil dit ook nog de tijd geven.
Dus ik neem vanzelf weer contact op 🙂
Maar echt, mijn dankbaarheid is groot !!

Warme groetjes Valerie

Hoi Regina!
Alweer een paar weken geleden; inmiddels mooie, trotse nagels! Binnen de lijntjes lakken moet ik nog even voor oefenen, gaat steeds beter. Maar bijten is er niet meer bij! Zo bijzonder en zo blij mee! Kijk nog steeds terug op een bijzondere en warme ervaring! Thanks!

Liefs Wanda

Hoi Regina, hier even een update.
Het gaat goed met me. Ik heb al 2 keer braaksel op de grond zien liggen en het deed me niks. Op het moment zelf weet ik tegen mezelf te zeggen “vies, maar gewoon niet kijken” ik heb zelfs geen nachtmerries gehad daarna. In de periode nadat ik voor de laatste keer bij je geweest bent heb ik denk 1 keer een nachtmerrie gehad. Ook heb ik met Koningsdag een feestje gehad waarbij ik iemand in een hoekje zag staan die waarschijnlijk bijna moest overgeven. Ik keek en liep eigenlijk gewoon door. ik ben die dag zelfs voor het eerst in jaren met het openbaar vervoer gegaan en ik maakte me niet druk of mensen zouden gaan overgeven in de tram.
Het was in totaal maar 15  minuten maar het is voor mij echt een overwinning!
Echt een situatie dichtbij met iemand die overgeeft heb ik nog niet mee gemaakt maar ik vind echt dat ik goede stappen vooruit heb gemaakt. En zit echt een stuk beter in me vel! Zonder jou hulp was ik nooit zo ver gekomen! Dankjewel♥️

Desirée

Ik zwem altijd de vrijdagochtend en daarna weeg ik me…..en t was spannend na al die dagen….maaaaaar ik ben er vandaag 10 !!!! Kilo afgevallen. Gaaaaaaf he!! Die Virtuele Maagband werkt!
Daarnaast spuit ik ook 20 eenheden insuline minder. Zit zo lekker in mijn vel!!

Update: Wat denk je???? 15 kilo afgevallen! Gaaaaf he!!! Van 105 naar 90…

Debby Kuiper

Allereerst wil ik u hartelijk bedanken voor de twee toch wel geweldige sessies voor mijn angst en fobie voor bloed.

Na mijn laatste sessie ben ik ten rade gegaan bij mijn moeder, gezien mijn onderbewustzijn mij de microscoop, lange donkere hal en een klein meisje welke alleen en bang was had laten zien. Mijn moeder heeft mij toen ik 2,5 a 3 jaar oud in het oogziekenhuis alleen moeten achter laten vanwege testen die zij bij mij moesten uitvoeren vanwege een infectie aan mijn oog. Zij heeft zelf niet meegekregen wat de onderzoeken toen inhielden gezien zij hier niet bij aanwezig mocht zijn en mij dus achter moest laten om mij vervolgens een halve dag later weer op te mogen halen. Dat ziekenhuis is dus laagbouw met een hele lange hal, ik ga er van uit dat die microscoop dan ook duid op de onderzoeken die zij bij mij gedaan hebben en dat kleine meisje alleen in de lange hal was ik.
Nu nog de proef op de som, ik moet binnen kort mijn inentingen halen voor onze vakantie reis, hier zag ik erg tegenop maar kan je zeggen dat ik hier nu niet meer tegenop zie en ik deze dan ook volgende week wil gaan inplannen.  Het is zo bijzonder dat we dit hebben kunnen achter halen en dat ik dus een trauma/ fobie door dat voorval had opgelopen! Dankjewel!!!

Wanda van Rest

Ik heb 3 hypnose sessies ondergaan bij Regina voor mijn Emetofobie.
Het is bizar wat voor veranderingen ik ben tegengekomen in mijn dagelijkse leven. Ik voel me zoveel vrijer en zie mijn toekomst een stuk positiever tegemoet. Eerst was ik er nog niet zeker van of hypnose bij mij zou helpen, maar ik raad het iedereen aan en ik hoop dat jullie dan net zoveel succes bereiken als ik!

Liefs,
Camila

Hai Regina. Het gaat goed met me! Niet meer gedronken!!
Ik heb het nu omgezet in mijn handelen en een nieuwe invulling aan mijn leven geven na ruim 8 jaar drankprobleem. Ik kleur, zwem en kijk feelgood films.
Blij dat je me hebt geholpen. Dank je!
Ik voel mezelf stukken beter dan een tijd terug. Heerlijk! Liefs,

Kim

Het gaat langzaam beter! Ben zo blij!!! De 1e nacht kon ik in het geheel niet in slaap komen en viel ik tegen half 3 in slaap. Toch nog 4 uur geslapen daarna.

Volgende nacht 4 1/2 uur slaap, de nacht daarop wel vaak wakker, maar toch 5 uur geslapen. De nacht daarna 5 1/2 uur.
afgelopen nacht zelfs 6 uur geslapen en maar 1 of 2 x wakker geweest!! Voel me steeds weer stukje krachtiger. Dankdankdank!

Yvonne

De hypnose heeft gezorgd voor een switch in mijn leven. Van (zelf)medelijden naar (zelf)compassie.

S.B.

Ik merk wel verschil na de hypnose sessie. Ik ben vrolijker maar kan ook makkelijker van me afbijten als iemand wat zegt of doet.

Kevin

Eerder dit jaar heb ik bij Regina de Zentuïtie I training gevolgd. Een mooie training die je inzicht geeft in je eigen energie, het gebruik van je energie, hoe alles energie is en voor mij heel belangrijk: hoe behoud ik ook mijn energie?
Het mooie is dat de training vooral gaat over voelen, ervaren, spelen, leren met en van energie waardoor je na de 2 opleidingsdagen thuis echt zelf verder kunt.
Inmiddels al weer een tijdje verder kan ik zeggen dat het me echt helpt. De oefeningen gebruik ik dagelijks en zorgen ervoor dat ik mijn energie meer bij me kan houden en niet uitgeput de dag beëindig. Het meest leerzame was misschien nog wel het verschil tussen energie en verbinding.
In de training werd er bij mij ook iets persoonlijks getriggerd. Door het vertrouwen dat ik in Regina heb, ben ik hiermee aan de slag gegaan in de hypnose. Spannend en onbekend.
Regina is in staat om het bespreken van de situatie aan te vullen met wat ze bij je ziet en voelt waardoor er een totaal beeld ontstaat. Dit maakt wat mij betreft ook het essentiële verschil tussen de begeleiding van Regina en bijv een psycholoog die het (veelal) enkel mentaal aanvliegt. De hypnose is niets van het ‘Emile Ratelband-idee’ dat je hebt 🙂 Als ervaren yoga-beoefenaar vind ik het veel meer lijken op een hele diepe meditatie.
En wat een opluchting als het dan klaar is en je de belemmeringen hebt laten wegstromen. Ik voel me veel lichter, opgeluchter en ben ontzettend blij dat ik de stap heb genomen hiermee aan de slag te gaan onder begeleiding van Regina!
Nogmaals dank je wel!!!
Liefs, Wendy

Lieve Regina,
Terwijl ik dit schrijf, ligt er n klein mannetje in bed die niet lekker is. 3 maanden geleden was ik het liefste keihard weg gerend. Zo ver mogelijk weg, terwijl ik schuldgevoel wegdrukken. Dat hoort een mama toch niet te doen? Weg willen van haar kinderen terwijl ze haar hard nodig hebben? Voor mij een onmogelijke opgave en situatie. Ik was er zó klaar mee. De stress, de angsten, de stel dat: en de wanneer zullen ze….

Emetofobie. Het nam me steeds meer in beslag en deze spanning en stress wilde ik niet doorgeven aan mijn kinderen! Hier moest ik wat aan doen! Nu 3 sessies later ben ik bij een onbekende in de buurt geweest die net gespuugd had. 3 maanden geleden had ik dat niet gekund. Sterker nog, ik had de plek waarschijnlijk bijna een week vermeden. Nu is m’n zoontje voor de tweede keer in korte tijd niet in orde. Hoewel ik nog niet helemaal stress vrij ben, ben ik nu tenminste in staat helder te denken. Ik wil niet vluchten!
Dit geeft mij zoveel meer rust, kalmte en zelfvertrouwen!
Ik merk dat ik er nog niet ben… Maar wel op de goede weg!
Liefs Desirée

Onlangs heb ik 2 Hypnose sessies gehad i.v.m. hoogtevrees.
Tussen de eerste en tweede sessie ben ik op hoogte geweest waar ik merkte dat mijn angst aanzienlijk minder is geworden.
Binnenkort ga ik naar een concert waar we erg hoog zitten. Ik heb er alle vertrouwen in dat ik hier topavond ga hebben zonder hoogtevrees! Nogmaals super bedankt voor de bijzondere ervaringen!

Rianne`

Hoe hypnose mijn leven heeft terug gegeven

Mijn naam is Jef, sta heel positief in het leven en geniet van alles en iedereen om mij heen.
Er zijn gebeurtenissen in mijn leven geweest die m’n gedachtes en gevoel hebben beschadigd waardoor ik nergens meer zin in had en mezelf volledig kwijt ben geraakt en ook in een negatieve spiraal ben beland…geloof me dat wil je niet.
Dus ik heb over alles toen nagedacht ook over psycholoog te bezoeken maar ik dacht voor dat dat nodig moet zijn ben ik gaan informeren naar wat Hypnose met je kan doen.
Na op internet gezocht te hebben ben ik in contact gekomen met Regina, van Zen &Zo.
Heb nu 2 sessies gehad en na de 1e sessie boekte ik resultaten die niemand, zelfs ik niet voor mogelijk hielden.
Heel veel mensen zien het als een drempel om de eerste stap te zetten naar Hypnose, ik ook maar als je iets niet doet kan je ook geen oordeel geven.
Ik zag op een gegeven moment weer alles positief en straalde weer van geluk.
En nu nog steeds merk ik dat dat de doorslag heeft gegeven waardoor ik weer volledig kan genieten van het leven…zou niets anders meer willen dan positief en gelukkig te zijn.
Ik raadt het iedereen aan die met zichzelf in de war zit en geen uitweg meer weet naar het mooie leven om contact te zoeken met deze kant van Alternatieve Geneeskunde want het heeft mijn leven weer terug gegeven.

La vie est belle !!! Positief leven en geniet ervan.
Groetjes Jef

Ik heb de warmte en geloof in me zelf vandaag al positief gevoeld. Nu is het tijd om de mooie stappen die ik al maakte verder uit te breiden. Ik ben je heel dankbaar dat jij mij hierin hebt kunnen helpen.

Liefs Laura Holtman


Ik wil je nogmaals heel hartelijk bedanken voor de hypnose-sessie. Het heeft me echt rust gebracht, ik kan sinds de sessie weer goed slapen en heb geen nachtmerries meer gehad. Ik heb het gevoel dat ik nu vrede heb met wat ik zag. Ook heb ik een goed gesprek gevoerd met mijn broertje.

Hij ziet ook al sinds hij klein is altijd ‘zwarte figuren’. Na dit gesprek gevoerd te hebben voelt hij zich ook iets meer op zijn gemak, dus indirect is ook hij geholpen door de sessie.

Kimberley Reijsmeijer

Wat een mooie hypnose-sessie! Helemaal overweldigd door je energie en persoonlijkheid, had ik even wat tijd nodig om te aarden na onze sessie. En voel me zoveel lichter sindsdien. Blijvend lichtere energie. En je sessie werkt nu na enkele maanden nog steeds door “het kan” gaat nog steeds door mijn hoofd.

Ik kwam bij je omdat ik een nieuwe start wilde maken met mijn leven en patronen wilde doorbreken. Na een meditatie retraite besloot ik de stoute schoenen aan te trekken en in een impuls een afspraak met je te maken. Na de sessie zijn nog meer dingen gaan doorwerken zoals bijvoorbeeld een relatiebreuk. Het betekende al met al een volledige schoonschip maken en dat was een dieptepunt voor mij. Maar daar doorheen bleef de hypnose sessie een punt van licht. Daarmee bedoel ik dat hoe negatief mijn emoties soms ook werden altijd mijn innerlijke stem redding bracht. Het zei mij steeds ‘je kan het’, ‘het lukt je’, ‘je bent het waard’, ‘geef de moed niet op’!

En dat was nou precies de kern waar het in de ontmoeting met jou om ging. Vertrouwen in het universum is door middel van exact dit proces steeds meer een natuurlijk gevoel, noem het intuitie aan het worden. Iets wat ik daarvoor niet had, of wat ik kunstmatig probeerde op te wekken. Nu laat ik mezelf meer met rust, neem rust en laat gewoon gebeuren en zijn wie ik ben. Mijn vermogen tot mededogen met anderen, vooral in mijn werk met ouderen is gegroeid en ik vind dat heerlijk.

Michael Huang

Ik wil je nogmaals bedanken voor de fijne hypnose! Ik voel me sindsdien een stuk lichter, vrolijker, meer ontspannen. Ook op mijn werk ging het goed, voel ik me meer mezelf.

Susanne

Het was een indrukwekkende sessie en het ontroerde me, een heel bijzondere middag.
Het voelde goed en veilig bij jou.

K. vWijk