Over Levenskunsten

Leven is een Kunst …
Stap in de stroom die Leven heet!
Dat kan op talloze manieren. Mediteren is daar één van. Door middel van meditatie krijg je meer rust, ruimte en overzicht in je hoofd, lichaam en uiteindelijk dus je leven. Het helpt je geaard, gecentreerd en gefocust te zijn vanuit rust. Je (ver-) bindt met jezelf.
Rust vanuit je eigen stiltepunt, je hart!

Mediteren

Het effect van mediteren in een groep versterkt het meditatie effect vele malen. De groepsenergie helpt hierbij, zodat je nóg dieper in je meditatie en dus in jezelf kunt en zult duiken.
Het effect van mediteren resoneert nog lang na, in je hoofd, in je lichaam én dus in je leven.

Er is een avondmeditatie en een wandelmeditatie (de stiltewandeling). Wat past er bij jou?

Het is vanzelfsprekend altijd mogelijk om af en toe mee te mediteren of om in een vaste groep mee te doen. Ook een meditatie in besloten kring behoort tot de mogelijkheden. Dit kan ook op (de eigen) locatie. Neem gerust vrijblijvend contact op om te informeren naar de mogelijkheden.

Klankschalen

Ook de klankschalen werken bijzonder ontspannend en helend. Met enige regelmaat organiseer ik bijzondere klankschaal concerten waarbij je je waant in een oceaan van zachte geluiden en een verscheidenheid aan trillingen. Een warm bad! Ervaar zelf hoe je gedragen door de trillingen van de diverse instrumenten dichter bij jezelf komt. Een ervaring die nog lang naresoneert.

Lees meer: Klankschalenconcert

Alle kunsten leveren een bijdrage aan de grootste kunst van alle: LEVENSKUNST

Dé kunst het leven te leven! – Bertolt Brecht