Mogen wij ons even voorstellen?

Mijn naam is Regina Smeenk.

Als tiener was ik me al bewust dat er veel meer om ons heen is dan je zo op ’t oog zou zeggen. Aura’s en energieën voelen en van nature magnetiseren, mijn eigen hoge gevoeligheid voor anderen speelde me al parten. Niet dat ik enig idee had wat het was, laat staan dat ik het kon benoemen.

Maar niet alleen ben ik erg gevoelig voor de mensen om me heen en hun stemmingen dat werkt andersom ook. Een, voor mij heel bijzondere, leraar vertelde me eens dat hij alleen maar de klas in hoefde te lopen om te weten hoe mijn bui was. Was ik vrolijk was de klas uitgelaten soms zelf onhandelbaar. Was ik verdrietig of depressief, dan was de klas stil en bedrukt. Jaren later heb ik die woorden pas écht begrepen.

Door alle hobbels en bobbels op mijn eigen weg heb ik uiteindelijk besloten uit te zoeken waar het om gaat in mijn leven. Wat is belangrijk, waarom ben ik hier? Waarom liep ik steeds tegen dezelfde blokkades op, tegen dezelfde mensen en situaties aan die voor mij niet goed waren. En dat bewustwordingsproces is nu ruim 18 jaar geleden begonnen.

Ondanks dat het niet altijd gemakkelijk was eerlijk naar mezelf te kijken (en dat heus ook niet altijd lukt) is het een cadeautje geworden, een cadeautje van begin tot eind om uit te vinden wat goed voelt. Mijn passie (is) te ontmoeten!
Een passie die ik nu met veel liefde inzet om anderen te helpen. Te helpen op hun pad van bewustwording én persoonlijke groei! Ik werk intuïtief vanuit een holistische visie. En zo heb ik mijn spiritualiteit, intuïtie en uiteindelijk mijzelf hervonden.

Lifecoach, trainer, energetisch- en hypnotherapeut & Reiki Master

Mijn naam is Esther Rigters.

Een aantal jaar geleden kwam ik via een vriendin met Reiki in aanraking, ik was moe, had een vervelende tijd achter de rug en had echt wat energie nodig.
Na mijn eerste behandeling was ik erg onder de indruk en na een paar keer wist ik het zeker; dit wilde ik ook leren! Hier kon ik andere mensen ook mee helpen.
Ik was zoekende in mijn eigen groei en het lot bracht me bij Regina.
In 2018 ben ik uiteindelijk ingewijd tot Reiki-Master door Regina.

Ook heb ik in 2014 een opleiding voor counseling en coaching afgerond en heb me bekwaamd in het geven van massages.

Aroma Touch massage is de perfecte manier om je lichaam en geest weer in balans te brengen en je immuunsysteem te versterken. Aromatouch is een zachte, ritmische massage met etherische oliën die diep op je lichaam inwerken.
Elke olie heeft zijn eigen werking op lichaam en geest.

Ontspanningsmassage is een van de meest bekende massagevormen en ondertussen al duizenden jaren oud. De basis van deze massage is het tot rust te brengen van lichaam en geest.
Een ontspanningsmassage is bedoeld om los te komen van de dagelijkse stress, zodat het lichaam weer ervaart hoe het aanvoelt om ontspannen te zijn.

Het geeft me voldoening om een ander een luisterend oor, rust en nieuwe energie te schenken.

Massage therapeut, Reiki Master

Mijn naam is Gerda Dik.

Na jaren werkzaam geweest te zijn geweest in de zorg als verpleegkundige, manager en coach ben ik me meer en meer gaan verdiepen in het energiewerk en de holistische benadering van een klacht.

In mijn zoektocht kwam ik na 10 jaar ook weer bij Zen &Zo terecht. Dat moest duidelijk gebeuren en heeft geleid tot deze mooie samenwerking, die mij de kans geeft om mijn hart te volgen en mijn ervaring in de zorg en als coach te combineren met energiewerk. Daardoor kan ik op een holistische wijze coaching inzetten.

Daarnaast zijn edelstenen mijn grote passie. In mijn praktijk zal ik dan ook op verschillende manieren gebruik maken van de energieën van de stenen. Zo kan de kracht van een energetische massage middels het gebruik van edelstenen versterkt worden.

Maak gerust een afspraak, dan gaan we samen kijken wat nodig is.

Liefs Gerda Dik

Holistische coaching, energetische massages, reiki en edelstenen

Mijn naam is Mar Koetse.

Ik ben geboren eind jaren 50 en was mij al heel vroeg bewust van ‘aanwezigheid’ om mij heen. Het traditioneel christelijke gezin waarin ik opgroeide had geen ruimte voor dit ‘anders zijn’.

Mijn hele leven ben ik me bewust geweest van dit ‘anders zijn’ al kon ik daar tot enkele jaren terug geen plaats aan geven in mijn leven. Dit ondanks herhaaldelijke lichamelijke waarschuwingen. Na jaren werkzaam te zijn geweest als Financieel Manager in een coachende leidinggevende functie kreeg ik een Burn-out. Na deze burn-out ervaring werd ik notabene door mijn huisarts gewezen op het grote energieveld om mij heen en het directe verband met mijn sensitiviteit. Het startpunt van genezing: mijn helende kracht.

In korte tijd ben ik enorm gegroeid; ik ontdekte mijn pad. De weg naar binnen.

Een opleiding als coach- counseller was het gevolg en vervolgens bij Zen &Zo de opleiding als Reiki master en Hypnotherapeut.  Gecombineerd met een schat aan ervaring en levenswijsheid maakt mij dit tot de therapeut die ik nu ben.

Maak vrijblijvend een afspraak om te voelen wat ik voor u kan betekenen.

Burn-out, energetisch- en lifecoach, Hypnotherapeut en Reiki behandelaar.