Reacties over Trainingen

Ik moet jullie van harte bedanken, het was een geweldige cursus, goed georganiseerd, goeie inhoud en ik merk heel goed de werking en het effect van de zelfhypnose. De dag was goed gepland, lekkere lunch, goeie sfeer, ik kijk er al naar uit de volgende cursus te volgen

Thomas Kerres

Heel erg bedankt voor de 2 mooie Reiki dagen van de Reiki I training. Het heeft me nu al veel inzichten gegeven. Ik verheug me nog meer op de reikiavond. Het was geweldig Dank je wel voor deze mooie ervaring!!!

Esther Rigters

De Zen week kan ik iedereen aanraden. in lange tijd ben ik zo relaxed teruggekomen van een reis. Regina zorgt voor een heerlijk ongedwongen sfeer waarin niets hoeft en alles mag. Het verblijf en de meditaties waren magisch. Zo ook de locatie en het uitzicht.De kamers, eten en faciliteiten waren uitstekend. Ondanks dat het een groepsreis (prima overzichtelijk aantal) is weet Regina er voor ieder een heel persoonlijke reis (in breedste zin van het woord) van te maken.

De reis heeft mij een stukje rust en meer bewustwording gebracht, daarnaast ook een persoonlijke groei. Ik ga zeker op korte termijn weer mee.

Roisin Tumpane

In juni 2017: een 8-daagse retreat in KOS met Zen&Zo. Een weekje lekker weg, mooi weer …. ik had er helemaal zin in.
Ik heb met volle teugen genoten van de meer dan schitterende locatie van het Tower House in Kefalos in het zuiden van het mooie Griekse eiland Kos.
Door de ochtend- en avondmeditaties, klankschalenconcerten, 1-op-1 behandeling, tripje naar Kos-Stad, de geweldige onderlinge sfeer, de mooie energie van de locatie, het spectaculaire uitzicht, het heerlijk 1 kunnen zijn met de prachtige natuur, de zee en het ‘niets moeten’ was deze vakantie voor mij een onvergetelijke belevenis.
En bovendien …. bleek op de laatste avond dat dat ik kon benoemen wat deze reis mij gebracht had: het dichterbij komen-, her-ontdekken- en (re)integreren van mezelf. Dat was ik al jaren aan het ‘proberen’, maar is nu spontaan in deze KOS-week gerealiseerd.
Lieve Regina, dank je uit de grond van mijn hart voor alle prachtige ervaringen tijdens deze voor mij onvergetelijke retraite.

Wat er allemaal voor moois met mijn energie gebeurd is, is nu volledig geïntegreerd en ik straal als nooit tevoren.

Yvonne

Ik wist niet goed wat ik van Zentuïtie I kon en mocht verwachten. Ik heb de cursus als heel bijzonder ervaren, ik zei al dat ik er stil van was. Ik heb weer het gevoel dat ik vooruit kan. Nogmaals bedankt!

Jacqueline van Broeckhuysen

SUPER bedankt voor de geniaal-positieve cursus Zentuïtie I TOP

Florence Jean

Met veel plezier heb ik de cursus Zentuitie I bij Regina mogen volgen.Iedere keer weer een hele speciale avond waarbij ik geheel mezelf kon en mocht zijn. Veel nieuwe inzichten meegekregen. De een iets makkelijker in praktijk te brengen dan de ander, maar onbewust ga je er toch mee aan de slag!

Angelique Meerman

Heel erg bedankt voor de training Wat ‘beweegt’ jou?

Ik vond het ontzettend waardevol en bovendien bijzonder allemaal. Mijn vriendin heeft geen woord teveel over jou en je talenten gezegd! Vanmorgen heb ik meteen een paar van de oefeningen gedaan en ik ben van plan ze te blijven doen!

Dank je wel nogmaals – ik ben heel erg blij dat ik ben gekomen gisteren! Graag tot ziens!

Erica Hertogh

Het is moeilijk uit te leggen wat er precies gebeurt tijdens de vier prachtige en bijzondere avonden Zentuitie III. Ik kan het iedereen aanraden, die op reis is naar zijn/haar hart en rust, kracht en ruimte wil vinden in zichzelf. Beleef en ervaar het. Ik heb in plaats van kleine stapjes, sprongen gemaakt op reis naar mijn hart. Regina bedankt voor deze inspirerende en blijvende bagage in mijn leven. Dat gun ik iedereen.

Wietske

Ben nog stil van wat er in de hele training, Zentuitie I, II en III, allemaal voor prachtige dingen mochten gebeuren door jouw inspirerende leiding en ons aller energieveld. Er zijn levens geheeld, veranderd van moeilijk te hanteren tot een vreugdevol geheel.

Mijn dank aan jullie, en met name aan jou, Regina, is niet in een woordenboek te vatten. Ik zie het als een grote Lemniscaat, die de gehele groep bevat, Yvonne

Yvonne

Lieve Regina heel veel dank voor je mooie, liefdevolle, energievolle en inspirerende cursussen. Zentuïtie heeft mijn leven positief veranderd. Ik begon aan de cursus om in contact te komen met een dierbare overledene. Maar ik heb zoveel meer gekregen. Ik geloof weer in mezelf. Ik heb geleerd om van mezelf te houden en dat is toch een hele prestatie voor iemand die zichzelf altijd lelijk heeft gevonden. Ik heb mijn levensvreugde terug, ik durf weer te leven. Ik heb er geen woorden voor hoe dankbaar ik jullie en jou ben.

Caroline vd Arend

Nogmaals heel erg bedankt voor de mooie Zelfhypnose dag. Ik heb veel geleerd en me laten verwonderen en koesteren door de kracht van de gedachte. Ik heb zaterdag en zondag regelmatig de zelfhypnose gedaan met mijn suggestie om intuitief te praten met dieren. Zondag heb ik mogen praten met een hond en een overleden kat. Heel bijzonder en mooi was dat.

Inge

Ik ben zo dankbaar en blij dat ik mee heb gedaan met de bijzondere zelfhypnose training.Nu voel ik me al veel beter. Ik zie veel mogelijkheden en ideeën en ik heb erg veel zin om de zelfhypnose te gaan gebruiken. Ik weet zeker dat het zoveel moois gaat brengen!

Irene Bodenstaff

Zelfhypnose: verrassend, leerzaam nooit verwacht dat een nuchter persoon als ik, hier zo in mee kan gaan. Bedankt lieve meiden, ik ga hier absoluut mee aan de slag!

Conny

Ik vond het helder, ontspannend en vooral leerzaam! Heb er echt wat aan en ga er zeker wat mee doen.Zelfhypnose

Cindy

Fijn, veel geleerd, gevoeld en nog nooit zelf zover & diep ontspannen. Zelfhypnose: Ik ga er zeker mee aan de slag.

Corien

Onder andere nam ik deel aan Zentuitie I en II, en Zen-night, wat waren dat waardevolle avonden! Ik ben dankbaar voor de prachtige energie van een ieder uit de hele groep, die hier een onuitwisbare ervaring van maakte en zeker ook voor de liefdevolle, warme, inspirerende en bezielende begeleiding van Regina. Ik dacht al een en ander te weten over energie, maar heb hier enorm veel van geleerd in het zien, voelen, en het beleven van de zich binnen de groep exponentieel versterkende liefdesenergie die de ruimte steeds vulde. Ik heb geleerd, gesteund door allen, om niet alleen van anderen, maar ook van mezelf te houden, voor mezelf te kiezen, en om mezelf te vertrouwen.

Ik koester de bij Regina opgedane energieën, kennis, ervaringen, wijsheden en lessen. Vaak monden cursussen uit in het aannemen van informatie en die ook weer weg te leggen als een boek wat uitgelezen is. Maar bij Zen &Zo ontving ik de mogelijkheid en intensiteit het aangereikte ook integraal in mijn leven toe te passen: een verrijking!!!

Yvonne Zuurmond

Ik wil je bedanken voor de liefdevolle, inspirerende en leerzame Zentuitie avonden. Ik heb nu vertrouwen in mezelf. In mijn eigen kracht en intuïtie. Ik laat me niet meer zo gauw omver blazen. Zen-tuïtie was het begin van het proces. Zen-zijn verstevigde alles waardoor het vanzelf lijkt te gaan. In september ben ik voor het eerst helemaal alleen met de auto op vakantie geweest. Dat was best spannend maar ik weet zeker dat ik dat zonder jouw cursussen/trainingen niet had gedurfd/gedaan. Nogmaals hartelijk dank.

Caroline van der Arend

De inspirerende Zentuitie avonden hebben mij niet alleen veel over mezelf geleerd, maar ook over mijn omgeving. Avond aan avond vielen vele stukjes op haar plek. Ik vertrouw nu veel beter op mijn gevoel en heb meer controle over mijn energiebalans. Ik verheug me op de vervolg cursus!

Wietske Romijn

Ik vond ‘Mediteren … kun je leren!’ een enorme fijne ervaring, waar ik veel profijt van zal hebben en waar ik met warme gevoelens aan terug denk.

Lucienne Vogelaar

Mediteren … kun je leren! was een fijne leerzame dag. Zoals ik al zei een echt cadeautje voor mezelf.

Astrid

Bedankt voor je liefdevolle en leerzame Zentuïtie avonden. Het voelde als een warm bad. Ik heb het gevoel dat ik hierdoor meer in balans ben en ik heb meer vertrouwen in mijn eigen kracht. Nogmaals bedankt. Ik kijk al uit naar je vervolgcursus.

Caroline

Wat een bewustwording zeg, na de oefeningen gisteren bij de Zentuïtie training.

Ik heb inzicht gekregen in dat ik zelf bepaal wanneer ik me dus openstel om te voelen of te zien. En dat geeft vrijheid.

Ga daarom ook met veel enthousiaste Zentuitie II volgen!

José

Best wel gespannen was ik voor de start van de Zentuitie training, onzeker of ik het wel kon en of het zou helpen. Ik had al zo veel geprobeerd om van mijn stemmingswisselingen af te komen en toen bleek dat de ggz me niet meer kon helpen moest ik er maar mee leren leven. Omdat ik pas begin 20 ben vond ik dat heel lastig om te accepteren.
Wat ongelofelijk is het om te merken hoeveel je oppikt als je wat gevoeliger bent en vooral, dat je daar dus invloed op hebt! Ik heb gigantisch veel geleerd en hoe het ook werkt, het helpt me enorm. Ik ben ontzettend blij dat ik dit heb aangedurfd en dat ik nu weer wat meer kan genieten van alles in het leven! Ik kan weer een dagje shoppen, werken of uit gaan zonder daarna dagen bij te moeten komen.
Regina, dankjewel voor deze bijzondere dagen.

groetjes Sabine

Wow! Hoe gaaf, mooi, bijzonder en heftig waren deze 2 dagen van de Zentuitie training.
Een lach, een traan en heel, heel veel energie!
Zo ontzettend mooi en bizar om bewust mee te maken hoeveel energie er om je heen is.
Wat je ermee kan doen en wat al die energie met jou kan doen en ook daadwerkelijk doet.
Veel meegekregen om thuis aan te werken.
Regina is een hele fijne coach waar je gelijk al enthousiast van wordt en die je goed begeleidt tijdens de oefeningen.

Liefs Nina

Ik vond de Zelfhypnose training interessant, leerzaam en ook wonderlijk. Ik heb al wat geprobeerd , bijvoorbeeld om goed te slapen. Dat kon ik al wel maar door de Zelfhypnose toe te passen viel ik vrijwel meteen in slaap. Voorafgaand aan en drukke dag waarvan ik dacht ‘ga ik dit redden?’ heb ik de Zelfhypnose ingezet en ja het ging best goed!

Carel

Afgelopen vrijdag heb ik mijn certificaat ontvangen voor de cursus Zentuitie I. Daar waren twee cursusdagen voor nodig en wat heeft het me veel gebracht. Door de fijne, warme maar ook ‘down to earth’ begeleiding van Regina zijn dit twee hele mooie dagen geworden. Het werken met energie, maar vooral ook het leren afsluiten van andere energieën en jezelf goed neer zetten oftewel aarden bracht me al veel.

Maar de tweede dag ben ik daadwerkelijk op het pad van de edelstenen gezet. Ik was daar al regelmatig mee bezig, maar in de cursus bleek dat stenen mijn ‘ding’ zijn. Het lijkt alsof ik met ze kan praten. En ik werd daar vooral heel erg blij van! Ik ga rustig verder met het exploreren van mijn nieuwe inzichten en zal dit zeker ook nog bij Zen &Zo verder gaan uitdiepen. Ik voel me licht en vrolijk en tegelijkertijd rustig en zonder zorg. Een geniaal, maar onbekend gevoel. Duidelijk dat ik op de goede weg zit voor mij zelf, ongeacht wat de omgeving daar van vindt. En dat is voor het eerst in mijn leven.
Het voelt als thuiskomen 🙂 Dank je wel!

liefs Gerda

De Magic Silence retreat is een `heerlijk wonderlijk kado` dat ik mezelf gegeven heb. Volledig in de watten gelegd met zoveel liefde, warmte en overheerlijk eten. Deze rijke ervaring heeft me veel rust en ruimte en nieuwe energie gegeven. Regina en Maaike, super bedankt!

Wietske

Heel erg bedankt voor de training Wat ‘beweegt’ jou?

Ik vond het ontzettend waardevol en bovendien bijzonder allemaal. Mijn vriendin heeft geen woord teveel over jou en je talenten gezegd! Vanmorgen heb ik meteen een paar van de oefeningen gedaan en ik ben van plan ze te blijven doen!

Dank je wel nogmaals – ik ben heel erg blij dat ik ben gekomen gisteren! Graag tot ziens!

Erica Hertogh

Het is moeilijk uit te leggen wat er precies gebeurt tijdens de vier prachtige en bijzondere avonden Zentuitie III. Ik kan het iedereen aanraden, die op reis is naar zijn/haar hart en rust, kracht en ruimte wil vinden in zichzelf. Beleef en ervaar het. Ik heb in plaats van kleine stapjes, sprongen gemaakt op reis naar mijn hart. Regina bedankt voor deze inspirerende en blijvende bagage in mijn leven. Dat gun ik iedereen.

Wietske

Ben nog stil van wat er in de hele training, Zentuitie I, II en III, allemaal voor prachtige dingen mochten gebeuren door jouw inspirerende leiding en ons aller energieveld. Er zijn levens geheeld, veranderd van moeilijk te hanteren tot een vreugdevol geheel.
Mijn dank aan jullie, en met name aan jou, Regina, is niet in een woordenboek te vatten. Ik zie het als een grote Lemniscaat, die de gehele groep bevat, Yvonne

Yvonne

Lieve Regina heel veel dank voor je mooie, liefdevolle, energievolle en inspirerende cursussen. Zentuïtie heeft mijn leven positief veranderd. Ik begon aan de cursus om in contact te komen met een dierbare overledene. Maar ik heb zoveel meer gekregen. Ik geloof weer in mezelf. Ik heb geleerd om van mezelf te houden en dat is toch een hele prestatie voor iemand die zichzelf altijd lelijk heeft gevonden. Ik heb mijn levensvreugde terug, ik durf weer te leven. Ik heb er geen woorden voor hoe dankbaar ik jullie en jou ben.

Caroline vd Arend

Nogmaals heel erg bedankt voor de mooie Zelfhypnose dag. Ik heb veel geleerd en me laten verwonderen en koesteren door de kracht van de gedachte. Ik heb zaterdag en zondag regelmatig de zelfhypnose gedaan met mijn suggestie om intuitief te praten met dieren. Zondag heb ik mogen praten met een hond en een overleden kat. Heel bijzonder en mooi was dat.

Inge

Ik ben zo dankbaar en blij dat ik mee heb gedaan met de bijzondere zelfhypnose training.Nu voel ik me al veel beter. Ik zie veel mogelijkheden en ideeën en ik heb erg veel zin om de zelfhypnose te gaan gebruiken. Ik weet zeker dat het zoveel moois gaat brengen!

Irene Bodenstaff

Zelfhypnose: verrassend, leerzaam nooit verwacht dat een nuchter persoon als ik, hier zo in mee kan gaan. Bedankt lieve meiden, ik ga hier absoluut mee aan de slag!

Conny

Ik vond het helder, ontspannend en vooral leerzaam! Heb er echt wat aan en ga er zeker wat mee doen.Zelfhypnose

Cindy

Fijn, veel geleerd, gevoeld en nog nooit zelf zover & diep ontspannen. Zelfhypnose: Ik ga er zeker mee aan de slag.

Corien

Onder andere nam ik deel aan Zentuitie I en II, en Zen-night, wat waren dat waardevolle avonden! Ik ben dankbaar voor de prachtige energie van een ieder uit de hele groep, die hier een onuitwisbare ervaring van maakte en zeker ook voor de liefdevolle, warme, inspirerende en bezielende begeleiding van Regina. Ik dacht al een en ander te weten over energie, maar heb hier enorm veel van geleerd in het zien, voelen, en het beleven van de zich binnen de groep exponentieel versterkende liefdesenergie die de ruimte steeds vulde. Ik heb geleerd, gesteund door allen, om niet alleen van anderen, maar ook van mezelf te houden, voor mezelf te kiezen, en om mezelf te vertrouwen.
Ik koester de bij Regina opgedane energieën, kennis, ervaringen, wijsheden en lessen. Vaak monden cursussen uit in het aannemen van informatie en die ook weer weg te leggen als een boek wat uitgelezen is. Maar bij Zen &Zo ontving ik de mogelijkheid en intensiteit het aangereikte ook integraal in mijn leven toe te passen: een verrijking!!!

Yvonne Zuurmond

Ik wil je bedanken voor de liefdevolle, inspirerende en leerzame Zentuitie avonden. Ik heb nu vertrouwen in mezelf. In mijn eigen kracht en intuïtie. Ik laat me niet meer zo gauw omver blazen. Zen-tuïtie was het begin van het proces. Zen-zijn verstevigde alles waardoor het vanzelf lijkt te gaan. In september ben ik voor het eerst helemaal alleen met de auto op vakantie geweest. Dat was best spannend maar ik weet zeker dat ik dat zonder jouw cursussen/trainingen niet had gedurfd/gedaan. Nogmaals hartelijk dank.

Caroline van der Arend

De inspirerende Zentuitie avonden hebben mij niet alleen veel over mezelf geleerd, maar ook over mijn omgeving. Avond aan avond vielen vele stukjes op haar plek. Ik vertrouw nu veel beter op mijn gevoel en heb meer controle over mijn energiebalans. Ik verheug me op de vervolg cursus!

Wietske Romijn

Ik vond ‘Mediteren … kun je leren!’ een enorme fijne ervaring, waar ik veel profijt van zal hebben en waar ik met warme gevoelens aan terug denk.

Lucienne Vogelaar

Mediteren … kun je leren! was een fijne leerzame dag. Zoals ik al zei een echt cadeautje voor mezelf.

Astrid

Bedankt voor je liefdevolle en leerzame Zentuïtie avonden. Het voelde als een warm bad. Ik heb het gevoel dat ik hierdoor meer in balans ben en ik heb meer vertrouwen in mijn eigen kracht. Nogmaals bedankt. Ik kijk al uit naar je vervolgcursus.

Caroline

Wat een bewustwording zeg, na de oefeningen gisteren bij de Zentuïtie training.
Ik heb inzicht gekregen in dat ik zelf bepaal wanneer ik me dus openstel om te voelen of te zien. En dat geeft vrijheid.

José