Zo ongeveer alle artsen en specialisten had hij al afgelopen. De huisarts, cardioloog.. internist. Van haptonomie tot aan yoga en alles er tussenin, hij heeft het allemaal geprobeerd.

Overal kwam hij weer vandaan met dezelfde boodschap… we kunnen niets vinden mijnheer. De spanning in zijn lichaam werd er niet minder van, het effect op zijn gezondheid ook niet. De aanvallen van paniek… ze bleven maar komen.

En dan komt deze mijnheer als laatste resort bij mij terecht. Tsja… ik geloof er niet zo in, maar ja, baat het niet dan schaadt het niet, toch?

De 1ste sessie duurde het wel even voordat hij ‘iets’ voelde gebeuren. Na de sessie was hij wat stil bij het weggaan. Maar hij werd zo ongelofelijk verrast door het effect. Zo veel minder spanning… nog wel wat stress gehad maar geen paniekaanval meer. Dus kwam hij toch nog maar een keer terug.

De 2de sessie was werkelijk bijzonder, een inzicht in het waarom. Helder en duidelijk waar het nu vandaan kwam. Zoveel jaren onderdrukt kwam het nu in volle vaart binnen.

Zijn eerste woorden na de sessie…. Ik kan het niet geloven! De tranen stromen rijkelijk… de glimlach gelukkig ook…. l