Quantum Touch®

Wat is Quantum Touch®?

Quantum Touch® is een behandelmethode waarbij je door ademhalingstechnieken en lichaamsbewustzijn technieken jezelf leert focussen en hierdoor het trillingsniveau van de levensenergie op een hoger niveau krijgt en kan houden. Hierdoor creëert de behandelaar een hoog trillingsveld rondom een verstoorde plek en door een lichte aanraking zal het zelfherstellend vermogen van de cliënt in werking treden, daar waar het lichaam het het meeste nodig heeft.

Wat zijn de klachten?

Voor diverse klachten is een Quantum Touch® behandeling zeer geschikt. Rugklachten, nekklachten, migraine, hoofdpijn, pijn, ontstekingen, maar ook scheefstand van de heupen, de schedelrand en het bekken zijn allemaal goed te behandelen. Quantum Touch® stimuleert het lichaam de anatomisch goede stand (weer) in te nemen.

Emotie

Quantum Touch® helpt ook bijzonder goed bij allerlei emotionele problemen, vooral omdat je niet specifiek bezig bent met de psychologische achtergrond van de problemen, maar met de plek in het lichaam waar deze emotie het meest gevoeld wordt. Ook zeer krachtig in combinatie met andere therapieën die ik gebruik in mijn praktijk.

De behandeling

Na een intakegesprek bestaat de behandeling uit de volgende fasen:

  • Heupgebied achterzijde
  • Heupgebied voorzijde
  • Schedelranden
  • Probleemgebied

Regina Smeenk is gecertificeerd Quantum Touch® practitioner.

Alle behandelingen zijn een aanvulling, geen vervanging voor de reguliere geneeskunde.