Reacties over Reizen

Wat was het een zalige Magic Zen retrait week ! Een week van zon , rust , zee , lekker eten en zalige mensen! De week is voorbij gevlogen maar genoten van de eerste tot de laatste min! Thx Regina Smeenk en Monique van Hoof voor jullie fantastische begeleiding! Ik neem alle gedachten mee en zal nog dikwijls aan die heerlijke momenten en gesprekken denken ! 💕💕💕

Marijke Helwegen

De Zen week kan ik iedereen aanraden. in lange tijd ben ik niet zó relaxed teruggekomen van een reis. Regina zorgt voor een heerlijk ongedwongen sfeer waarin niets hoeft en alles mag. Het verblijf en de meditaties waren magisch. Zo ook de locatie en het uitzicht.De kamers, eten en faciliteiten waren uitstekend. Ondanks dat het een groepsreis (prima overzichtelijk aantal) is weet Regina er voor ieder een heel persoonlijke reis (in breedste zin van het woord) van te maken.

De reis heeft mij een stukje rust en meer bewustwording gebracht, daarnaast ook een persoonlijke groei. Ik ga zeker op korte termijn weer mee.

Roisin Tumpane

In juni 2017: een 8-daagse retreat in KOS met Zen&Zo. Een weekje lekker weg, mooi weer …. ik had er helemaal zin in.
Ik heb met volle teugen genoten van de meer dan schitterende locatie van het Tower House in Kefalos in het zuiden van het mooie Griekse eiland Kos.
Door de ochtend- en avondmeditaties, klankschalenconcerten, 1-op-1 behandeling, tripje naar Kos-Stad, de geweldige onderlinge sfeer, de mooie energie van de locatie, het spectaculaire uitzicht, het heerlijk 1 kunnen zijn met de prachtige natuur, de zee en het ‘niets moeten’ was deze vakantie voor mij een onvergetelijke belevenis.
En bovendien …. bleek op de laatste avond dat dat ik kon benoemen wat deze reis mij gebracht had: het dichterbij komen-, her-ontdekken- en (re)integreren van mezelf. Dat was ik al jaren aan het ‘proberen’, maar is nu spontaan in deze KOS-week gerealiseerd.
Lieve Regina, dank je uit de grond van mijn hart voor alle prachtige ervaringen tijdens deze voor mij onvergetelijke retraite.

Wat er allemaal voor moois met mijn energie gebeurd is, is nu volledig geïntegreerd en ik straal als nooit tevoren.

Yvonne