Regressietherapie

Wanneer we in Hypnose teruggaan naar het verleden omdat je klacht, de oorsprong van je blokkade zich in het verleden bevindt spreken we van regressie

Regressie betekent letterlijk ‘teruggaan in de tijd’.
Een gemakkelijke manier om ongewenst gedrag te veranderen is teruggaan naar de situatie waar het probleem begon: naar de bron van je klachten; de oorzaak dus. Daar kun je de situatie omvormen/ombuigen zodat het probleemgedrag niet ontstaat.
Je zou het zelfs ‘tijdreizen’  kunnen noemen.
Soms is dat reizen niet verder dan een week, of enkele jaren geleden.
Ook kan het voorkomen dat je kinder- of babytijd voorbij komt.

Regressie naar vorige levens

 

Van probleem naar kwaliteit, van vastzitten naar mogelijkheden,
van onbewust (negatief) gedrag of gedachten naar positieve patronen.

Plan je afspraak
Prijs per sessie € 125,-

Hoe hypnose mijn leven heeft terug gegeven

Mijn naam is Jef, sta heel positief in het leven en geniet van alles en iedereen om mij heen.
Er zijn gebeurtenissen in mijn leven geweest die m’n gedachtes en gevoel hebben beschadigd waardoor ik nergens meer zin in had en mezelf volledig kwijt ben geraakt en ook in een negatieve spiraal ben beland…geloof me dat wil je niet.
Dus ik heb over alles toen nagedacht ook over psycholoog te bezoeken maar ik dacht voor dat dat nodig moet zijn ben ik gaan informeren naar wat Hypnose met je kan doen.
Na op internet gezocht te hebben ben ik in contact gekomen met Regina, van Zen &Zo.
Heb nu 2 sessies gehad en na de 1e sessie boekte ik resultaten die niemand, zelfs ik niet voor mogelijk hielden.
Heel veel mensen zien het als een drempel om de eerste stap te zetten naar Hypnose, ik ook maar als je iets niet doet kan je ook geen oordeel geven.
Ik zag op een gegeven moment weer alles positief en straalde weer van geluk.
En nu nog steeds merk ik dat dat de doorslag heeft gegeven waardoor ik weer volledig kan genieten van het leven…zou niets anders meer willen dan positief en gelukkig te zijn.
Ik raadt het iedereen aan die met zichzelf in de war zit en geen uitweg meer weet naar het mooie leven om contact te zoeken met deze kant van Alternatieve Geneeskunde want het heeft mijn leven weer terug gegeven.

La vie est belle !!! Positief leven en geniet ervan.

Jef

Onlangs heb ik 2 Hypnose sessies gehad i.v.m. hoogtevrees.
Tussen de eerste en tweede sessie ben ik op hoogte geweest waar ik merkte dat mijn angst aanzienlijk minder is geworden.
Binnenkort ga ik naar een concert waar we erg hoog zitten. Ik heb er alle vertrouwen in dat ik hier topavond ga hebben zonder hoogtevrees! Nogmaals super bedankt voor de bijzondere ervaringen!

Rianne

Ik merk wel verschil na de hypnose sessie. Ik ben vrolijker maar kan ook makkelijker van me afbijten als iemand wat zegt of doet.

Kevin

De hypnose heeft gezorgd voor een switch in mijn leven. Van (zelf)medelijden naar (zelf)compassie.

S.B.