Ik ben in contact gekomen met Regina via de Puur-Anders Beurs. Via de training Zen-tuitie heb ik onder andere geleerd om mij af te sluiten van de energie van de mensen om mij heen. Op een andere avond hebben we leren communiceren met de engelen. Dit was een hele bijzondere avond met zoveel energie en blijheid. Heerlijk!

Toen ik mijzelf van de zomer ‘tegenkwam’ heb ik opnieuw contact gezocht met Regina. Tijdens de coachingsgesprekken heeft zij tips gegeven en geholpen hoe ik het beste met bepaalde situaties om kon gaan. Naast de coachingsgesprekken heb ik ook een hypnosesessie gehad. In mijn geval nam Regina mij vanuit het heden mee naar mijn geboorte en weer terug naar het heden.

Alle ‘onbewuste’ blokkades werden op deze manier opgeruimd. Wat een bijzondere ervaring. Twee weken na de hypnosesessie kreeg ik van een collega te horen dat ik iets bevrijdends over mij heen had. Ik straalde weer. Ik was het helemaal met haar eens; ik voel me heel krachtig en voel me blij en opgeruimd. Nog steeds!
Regina ontzettend bedankt. Je doet iets heel bijzonders!