Wat een mooie hypnose-sessie! Helemaal overweldigd door je energie en persoonlijkheid, had ik even wat tijd nodig om te aarden na onze sessie. En voel me zoveel lichter sindsdien. Blijvend lichtere energie. En je sessie werkt nu na enkele maanden nog steeds door “het kan” gaat nog steeds door mijn hoofd.

Ik kwam bij je omdat ik een nieuwe start wilde maken met mijn leven en patronen wilde doorbreken. Na een meditatie retraite besloot ik de stoute schoenen aan te trekken en in een impuls een afspraak met je te maken. Na de sessie zijn nog meer dingen gaan doorwerken zoals bijvoorbeeld een relatiebreuk. Het betekende al met al een volledige schoonschip maken en dat was een dieptepunt voor mij. Maar daar doorheen bleef de hypnose sessie een punt van licht. Daarmee bedoel ik dat hoe negatief mijn emoties soms ook werden altijd mijn innerlijke stem redding bracht. Het zei mij steeds ‘je kan het’, ‘het lukt je’, ‘je bent het waard’, ‘geef de moed niet op’!

En dat was nou precies de kern waar het in de ontmoeting met jou om ging. Vertrouwen in het universum is door middel van exact dit proces steeds meer een natuurlijk gevoel, noem het intuitie aan het worden. Iets wat ik daarvoor niet had, of wat ik kunstmatig probeerde op te wekken. Nu laat ik mezelf meer met rust, neem rust en laat gewoon gebeuren en zijn wie ik ben. Mijn vermogen tot mededogen met anderen, vooral in mijn werk met ouderen is gegroeid en ik vind dat heerlijk.