Inmiddels heb ik meerdere ervaringen met Zen &Zo en allemaal even positief. Regina is een enorm warme, liefdevolle vrouw, die mensen perfect aanvoelt en daardoor weet waardoor mensen beter in hun vel komen te zitten. Soms is dat coaching, maar het kan ook Reiki, Quantum Touch, meditatie of een heerlijk massage zijn. Zelf heb ik de Reiki 1 cursus gevolgd.

Twee prachtige dagen, waar ik niet alleen de Reiki energie heb leren gebruiken, maar ook volledig tot mezelf ben gekomen en heb kunnen ontspannen. Het leek of de rest van de wereld even niet bestond. Na die twee dagen voelde ik een enorme energieboost! Ik heb sindsdien een aantal mensen in mijn familie en vriendenkring een reiki-behandeling gegeven en zij waren allemaal enorm onder de indruk van het gevoel dat dat hen gaf. Naast de cursus ben ik ook aanwezig geweest op verschillende Reiki-avonden.

Een mooie kans voor mensen die een Reiki-cursus hebben gedaan om te ‘oefenen’, maar ook een geweldige gelegenheid voor mensen die nog niets met Reiki hebben om er kennis mee te komen maken. Mijn ervaring is dat iedereen die bij zo’n avond aanwezig is, het ervaart als een enorm warme omgeving en met nieuwe, frisse energie weer naar huis gaat! Vorig jaar ben ik vlak voor kerst aanwezig geweest bij een klankschalenconcert: prachtig! Zeker met het kerstgevoel erbij was het heel bijzonder.

Even ‘onthaasten’ en relaxen vlak voor de feestdagen, een aanrader, ook voor op elk ander moment in het jaar. Kortom: Ik kan iedereen aanbevelen eens een afspraak met Regina te maken voor een behandeling of een workshop te volgen!