Regina, wat een bijzondere vrouw…

Ik, die stoere zelfverzekerde vrouw, die alles aankon. Het leven met twee kinderen waarvan één verstandelijk beperkt en een huwelijk waarin ik gekleineerd werd en waar ik alleen stond. Een pijnlijke scheiding. In het begin bloeide ik op. Maar na een tijd sloeg het om. Niks lukte meer, ik voelde me waardeloos en had weinig zelfvertrouwen.

Vele therapieën volgden, ik wilde graag veranderen, maar niets hielp. Toen kwam ik bij Regina voor coaching/counseling. Eerst ging ik via een Zen-sessie terug naar mijn verleden. Veel pijnlijke momenten kwamen boven. Na 3 afspraken blokkeerde ik en besloot Regina hypnose te doen, dat heb ik geweten! Wat een openbaring.

Ik dacht dat ik niet meer kon huilen, maar gejankt heb ik op dat strand! Ik voelde me steeds beter, ik durfde voor mezelf op te komen, mijn mening was belangrijk. Ik vertelde mensen die mij gekwetst hadden op een liefdevolle manier wat dat met mij gedaan had. Ik kan mezelf weer zijn, echt mezelf! Ik ben weer dat gevoelsmens, ik kan weer huilen, lachen, aanraken, praten.

Alles ging in een stroomversnelling en doordat ik zo mezelf kan zijn, gebeuren er zoveel mooie dingen, ik kreeg inzichten, er kwamen mooie mensen op mijn pad, bij wie ik mezelf mocht en kon zijn. Elke dag verbaas ik me weer over alle mooie dingen die me overkomen en hoe makkelijk het gaat.
Ik leef weer, dank je lieve Regina voor al je hulp.