Zes weken Zentuïtie, wat een bijzondere ervaring! Al een klein beetje bekend met de term energie, ben ik mijn zoektocht in februari begonnen met deze training. Vanaf het eerste moment dat ik de ruimte van Zen &Zo betrad, was de energie voelbaar en waande ik me in een veilige en liefdevolle setting. Een ruimte waarin alles er mag zijn en er geen oordeel is, een ruimte die me in het moment diep ontroerde.

Van daaruit kon en mocht eenieder ervaren wat in eigen kracht en in eigen tempo werd aangeraakt. Elke week was het weer een “feestje” om na een drukke werkdag richting Poeldijk te rijden en daar de dag, met alle opgenomen energieën van me af te laten glijden. Het heeft me prachtige inzichten opgeleverd, me dichter bij mezelf gebracht en me een diep respect en vertrouwen gebracht voor dat wat voor het oog niet altijd zichtbaar is. Het heeft me nieuwsgierig gemaakt naar zoveel meer….

Regina heb ik ervaren als een enorm warm en liefdevol mens die met haar kennis, ervaring en prachtige gave, geeft en leert vanuit de meest zuivere intentie. De intentie om ieder mens een stukje te mogen begeleiden op zijn of haar pad. Het heeft me af en toe heel stil gemaakt….