Eerder dit jaar heb ik bij Regina de Zentuïtie I training gevolgd. Een mooie training die je inzicht geeft in je eigen energie, het gebruik van je energie, hoe alles energie is en voor mij heel belangrijk: hoe behoud ik ook mijn energie?
Het mooie is dat de training vooral gaat over voelen, ervaren, spelen, leren met en van energie waardoor je na de 2 opleidingsdagen thuis echt zelf verder kunt.
Inmiddels al weer een tijdje verder kan ik zeggen dat het me echt helpt. De oefeningen gebruik ik dagelijks en zorgen ervoor dat ik mijn energie meer bij me kan houden en niet uitgeput de dag beëindig. Het meest leerzame was misschien nog wel het verschil tussen energie en verbinding.
In de training werd er bij mij ook iets persoonlijks getriggerd. Door het vertrouwen dat ik in Regina heb, ben ik hiermee aan de slag gegaan in de hypnose. Spannend en onbekend.
Regina is in staat om het bespreken van de situatie aan te vullen met wat ze bij je ziet en voelt waardoor er een totaal beeld ontstaat. Dit maakt wat mij betreft ook het essentiële verschil tussen de begeleiding van Regina en bijv een psycholoog die het (veelal) enkel mentaal aanvliegt. De hypnose is niets van het ‘Emile Ratelband-idee’ dat je hebt 🙂 Als ervaren yoga-beoefenaar vind ik het veel meer lijken op een hele diepe meditatie.
En wat een opluchting als het dan klaar is en je de belemmeringen hebt laten wegstromen. Ik voel me veel lichter, opgeluchter en ben ontzettend blij dat ik de stap heb genomen hiermee aan de slag te gaan onder begeleiding van Regina!
Nogmaals dank je wel!!!
Liefs, Wendy