Therapie &Zo

Plan je afspraak
Prijs per sessie € 125,-

Ik heb de Lomi Lomi massage ondergaan: niet zeuren dat je naakt onder een kleedje moet gaan liggen, maar ogen dicht en relax.
De handen die vol met olie over je lichaam glijden en zachtjes in je huid drukken, gaven me een ontspannen gevoel. Langzaam zakte ik weg.
Even schrok ik op, toen ze vroeg me om te draaien, maar snel daarna was ik weer vertrokken. Half in gedachten, half in trans voelde ik dat mijn lichaam verder ontspande en viel in slaap.

Wouter

Even een berichtje, n.a.v mijn afspraak met Zen &Zo op 1 april.( geen grap). Ik ben er geweest, omdat ik een PTSS had, en het GGZ kon mij niet helpen, omdat ik niet tegen de medicijnen kon. Maar…wat gebeurt er?? Ik moet zeggen, dat ik tamelijk nuchter ben, dus eigenlijk niet echt geloofde in dat “hocus pocus” gedoe….ik heb 1 afspraak gehad en wat gebeurt er? Ik was totaal van mijn PTSS af! Niet te geloven, maar het was echt waar! Daarom…lieve Regina, heel hartelijk dank daarvoor! Je hebt echt speciale talenten!

Riet Sauer- de Hoog.

Ik heb al veel verschillende massages gehad en deze lomi lomi massage was nieuw voor mij.

Wat een heerlijke, ontspannende ervaring was dat, het was net of ik wegzweefde naar een tropisch eiland. Daarna voelde ik me lichamelijk en mentaal helemaal gereset!

Nina masseert met veel liefde en aandacht en dat merk je, dankjewel!

Sylvia