Zen Cirkel

In de Zen-cirkel staat HELING centraal
Door, voor & met elkaar-

De Zen-cirkel is een meditatieve vorm van ontspanning. Binnen de mogelijkheden en ruimte die zich in jou bevindt ontdek je hoe je spanning kunt loslaten en ruimte kunt ervaren door middel van stilte, visualisatie, verbinding en/of prachtige klanken.

Meditatie

Mediteren is het naar binnen keren van je aandacht. Door stil te zijn, door te luisteren naar muziek of door een (fantasie) reis te maken en zo te ontdekken wat dat binnen in jouw teweeg brengt. Wat voel je? Wat gebeurt er? Door de “ruis” van alledag even te laten voor wat het is kom je op een ander niveau van je bewustzijn terecht. Voor de een betekent dit een moment van rust in het jachtige dagelijkse leven. Voor een ander betekent het een stukje bewustwording of (spirituele) groei. En alles ertussen in. Mediteren brengt rust in je hoofd & hart en balans in je leven.

Heel jezelf, heel de wereld

Opening van je harts-bewustzijn & verdieping van je harts-verbinding is altijd het thema. Er gebeurt dát wat er vanuit de energie voor iedereen individueel nodig is. Veilig en gekoesterd in warmte vanuit de hoogste vibratie, gebed in de ‘nieuwe trilling, heel jij jezelf, heel je elkaar en heel je uiteindelijk de wereld!

Het begin …. het einde & de verbinding… Dat ben jij!

 

 

KOSTEN

gratis

praktische informatie

Zorg dat je makkelijk zit en comfortabele kleding aan hebt.

DATA WORKSHOP

iedere woensdagochtend live via Zoom aanvang 10:00 – 11:00

 

[ameliaevents tag=”ZEN Cirkel”]