ZenCoaching

Coaching

Soms lopen de dingen niet zoals je had gehoopt of verwacht. En weet je niet meer waar je moet beginnen. Een ieder loopt wel eens beschadigingen op, of tegen problemen aan waar je niet alleen uitkomt. Soms draai je in cirkeltjes rond en kom je er niet uit. Je “ziet” het allemaal even niet meer. Dan is het fijn hierover te praten, met een ander van gedachten te wisselen. Om een spiegel voorgehouden te krijgen, en er eens op een andere manier naar te kijken. Wil je weer weten wat je echt wilt? Nieuwe keuzes maken en doelen stellen?.

“Is dit het nu?” gevoel

Hou je van gewoon van praten zonder franje en fratsen. In mijn praktijk kunnen we in een ontspannen en rustige atmosfeer samen op zoek gaan naar wat er in je leven niet lekker loopt. Waar loop je tegenaan, of juist omheen? Wat blokkeert je of is het juist iets dat je mist? Of heb je last van het beroemde “is dit het nu” gevoel? Laten we samen gaan kijken waar je weer blij van wordt. Wat geeft jou de energie en de heling waar je naar zoekt, zodat je weer verfrist en met volle kracht vooruit kan op je levens-pad..

Plan je afspraak
Prijs per sessie € 125,-

Ik was bij mijn moeder en daar gebeurde iets wonderlijks.
We hadden het over psychologen en dat ze daar niet veel aan had gehad.
Maar er was één iemand die veel voor haar had betekend en dat was de vrouw waar ik altijd naar toe ging met de paarse muur die naar haar had geluisterd en haar begrensde. Dat je erg aardig voor haar was en luisterde.
Mijn mond viel open van verbazing.
Jij zei toen al tegen mij:  het kwartje valt nog niet. Nou Regina het is dus gevallen. 
Mooi om dat van haar te horen en voor jou een enorm compliment. Je bent een engel ? op aarde.
Zo blij met je? 
.

Het was een indrukwekkende sessie en het ontroerde me, een heel bijzondere middag.
Het voelde goed en veilig bij jou.

K. vWijk

Ik heb de warmte en geloof in me zelf vandaag al positief gevoeld. Nu is het tijd om de mooie stappen die ik al maakte verder uit te breiden. Ik ben je heel dankbaar dat jij mij hierin hebt kunnen helpen.

Laura Holtman

Hai Regina. Het gaat goed met me! Niet meer gedronken!!
Ik heb het nu omgezet in mijn handelen en een nieuwe invulling aan mijn leven geven na ruim 8 jaar drankprobleem. Ik kleur, zwem en kijk feelgood films.
Blij dat je me hebt geholpen. Dank je!
Ik voel mezelf stukken beter dan een tijd terug. Heerlijk! Liefs,

Kim